Генічеськ: літній відпочинок без обмежень

Автор: Владимир Ленский
Дата: 27/2/2020
Зміст:

Вибираючи місце для відпочинку, відпочивальникам часто доводитися робити вибір, значно обмежуючи себе: відпочинку в селищі, забути про розвагу, приїжджаючи в місто – про тишу; якщо відпочинок біля моря, треба готуватися до великих витрат і багатогодинних переїздів; якщо курорт популярний, значить, житло тільки в готелі. Так думають туристи, які ще не були в Генічеську. Цей курорт дивує своєю універсальністю і доступністю.

Інфраструктура курорту

Якщо порівнювати з іншими курортними селищами на азовському узбережжі, то в Генічеську вона найбільш розвинена: ринки (різній спеціалізації), ресторани, кафе, банки, кінотеатр. Особливо популярний серед відпочивальників і місцевих жителів аквапарк “Оазис”.

Додатковою перевагою відпочинку тут є можливість скласти цікаву і насичену екскурсійну програму :

  • поїздка на унікальне озеро Сиваш. Вода в озері має протизапальні і антисептичні властивості, але навіть якщо немає медичних свідчень, це місце заслуговує на увагу.
  • екскурсія на Арабатську стрілку. Нескінченно довгі пляжі, чиста вода і неймовірні пейзажі – нікого не залишать байдужим.
  • відвідування національного заповідника острів Бирючини. За одну екскурсію можна побачити і унікальних тварин, помилуватися рідкісними рослинами, побувати на диких пляжах.
Генічеськ - озеро Сиваш

Генічеськ – озеро Сиваш

У місті можна відвідати місцевий Краєзнавчий музей і церкву Пресвятої Богородиці (побудована в 1905 році).

Міський пляж обладнаний усім необхідним: від лежаків до продовольчих кіосків. Пляж чистий і піщаний, з дрібною черепашкою, море неглибоке, а вхід в нього пологий.

Де орендувати житло

Незважаючи на інфраструктуру і популярність серед туристів, в Генічеську як і раніше можна орендувати недороге житло у місцевих жителів (кімната в приватному секторі або квартира). Для тих, хто хоче забронювати номер в санаторії або міні-гостинці є десятки варіантів що відрізняються за своїми умовами. Для відпочивальників “дикунами” організовані декілька кемпінгів з необхідними зручностями.

Приємним доповненням до житлової різноманітності стануть ціни: вони зберігаються на доступному рівні, це стосується і вартості послуг – відпочинок у Генічеську виходить дуже вигідним.

Про багатогодинні поїздки

Цей пункт також розбивається про реалію генического відпочинку. Щоб приїхати до Азовського моря досить забронювати місце на прямий автобус Харків Генічеськ, і через декілька годин – ви на відпочинку.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи