Як дістатися до Кароліно-Бугазу

Автор: Владимир Ленский
Дата: 19/7/2021
Зміст:

Способи дістатися до Кароліно-Бугазу

Багато жителів України і гості нашої країни відразу поставлять питання: “Кароліно-Бугаз, де це”?. І як тільки дізнаються, що це курорт, та ще і в Одеській області, відразу починають цікавитися ним. У результаті цей курорт потрапляє в список бажаних місць для літнього відпочинку. А що, тут досить безлюдно, чисті пляжі, скромні (в порівнянні з Одесою) ціни і таке ж чисте і приємне море.

Кароліно-Бугаз на карті розташувався в східній частині області, акуратно між Затокой і Грибівкою. Але глибоко не вдаватимемося до переваг цього курорту, а перейдемо саме до маршруту в Кароліно-Бугаз.

Добратися в цей курорт можна:

  • на автомобілі
  • автобусами
  • потягом
  • приватними перевізниками або таксі

Маршрут в цілому дуже схожий на маршрут до Затоки, особливо це згодиться при пошуку відповідного автобуса, але про це трохи пізніше в статті.

Як дістатися до Кароліно-Бугазу на автомобілі

Отже, щоб дістатися на машині до крутого курорту, як не крути, з якої б ви сторони не їхали, вам доведеться проїхати Одесу або Білгород-Дністровський, якщо ви їдете з боку Ізмаїла. Ми розберемо детально ці маршрути, щоб ви не заблукали і добралися у хорошому настрої саме в Кароліно-Бугаз.

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Одеси

Вам необов’язково заїжджати в Одесу. Найшвидше об’їхати її по Об’їзній дорозі. Але пам’ятаєте, що якщо ви не відвідаєте Одесу будучи так до неї близько, вона вам цього не пробачить.

Значить, по Об’їзній дорозі (якщо ви заїжджали в Одесу, то шукайте виїзд на цю дорогу) рухайтеся у бік Овідіопіля. Ви доїдете до круга, на якому треба буде згорнути 1-му з’їзді у бік Білгород-Дністровського/Затоки.

Через 26 км. шляху, на в’їзді до Овідіопіля теж буде круговий рух. Краще всього з’їжджайте на 2-му з’їзді – там краще дорога.

Ви потрапите на вул. Дзержинського. По ній рухайтеся 5 км., поки не повернетеся на дорогу Р70 до Білгород-Дністровського.

Через 11 км. ви потрапите в Кароліно-Бугаз.

Від Одеської Об’їзної дороги до Кароліно-Бугаз треба проїхати близько 52 км. Ви зможете здолати ці кілометри менше ніж за 1 годину, якщо їхатимете неспішно і акуратно.

Усі деталі маршруту в цьому посиланні на карту від Google Maps.

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Одеси

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Одеси

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Білгород-Дністровського

Дуже простий маршрут насправді. Але є пару нюансів, про які краще розповісти.

Якщо ви заїжджали у Білгород-Дністровський, то виїжджайте з нього по вулиці Маяковського. У результаті вона упреться в дорогу Р70. Вам необхідно згорнути наліво у напрямі Одеси.

Через 5 км., траса поверне направо а потім наліво. Стежте за вказівниками на Одесу.

Ще через 12 км. ви проїздитимете Затоку. Там ви не повинні заблукати, якщо слідуватимете дорожнім знакам.

Через 11 км. ви приїдете в Кароліно-Бугаз.

Всього ваш шлях до Кароліно-Бугазу від Білгород-Дністровського займе близько 40 хвилин, за які ви проїдете 30 км.

Детальний путівник карта від Google Maps.

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Білгород-Дністровського

Як доїхати до Кароліно-Бугазу на авто з Білгород-Дністровського

Як дістатися до Кароліно-Бугазу на автобусі

У Кароліно-Бугаз ходять не зовсім рейсові автобуси, а швидше маршрутки внутрішньо-обласного значення.

З Одеси слідує маршрутка №560 з автостанції “Привокзальна”. Вона ходить приблизно раз в 20 хвилин (все залежить від пробок і погодних умов).

Також з Одеси (автостанція “Привіз) вирушає маршрутка №601 до Кароліно-Бугазу.

З Білгород-Дністровського теж ходять маршрутки (приміром, №13 і №534). А взагалі, сідаєте на будь-який автобус до Одеси, Овідіопіля або Чорноморська. Вони усі проїжджають Кароліно-Бугаз.

Як дістатися до Кароліно-Бугаз на потязі. Розклад усіх потягів

Ось на потязі або електричці дістатися в Кароліно-Бугаз комфортніше і найдешевше. Тим паче, що розклад тут строгий і відхилення бувають рідко. І квитки можна купити заздалегідь і ні про що не хвилюватися.

Як дістатися до Кароліно-Бугаз на потязі. Розклад усіх потягів

Як дістатися до Кароліно-Бугаз на потязі. Розклад усіх потягів

Висновки

Як ви побачили із статті, способів дістатися у Кароліно-Бугаз досить. До того, до нашого списку влітку підключається ще море таксистів і інших приватних перевізників, якими просто усіяні автостанції в Одесі.

На наш погляд, найбільш спокійний і розмірений транспорт – потяг. До того ж, він ще і найдешевший. Але вирішувати саме вам, куди їхати і на чому. Головне – подорожуйте і відкривайте нові українські курорти разом з Відпочивай.ком.юа

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи