Як дістатися до Мелекіно

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як дістатися в Мелекіно на авто

Дістатися на власному автомобілі в Мелекіно не складе труднощів. На допомогу прийде, звичайно ж, навігатор. Але запам’ятати маршрут і діяти “по-старому” буде теж простіше простого. Маршрути не складні. До курорту ви зможете дістатися, проїжджаючи такі міста, як Запоріжжя, Мелітополь або Маріуполь. Це ваші головні орієнтири.

Як доїхати до Мелекіно на авто із Запоріжжя

Для тих, хто побудував свій маршрут через Запоріжжя, а це більшість тут присутніх, існує три можливих варіанти вашої дороги. Найпопулярніший і швидкий маршрут проляже через Василівку і далі по трасі р37 до самого Мангуша. У Мангуші потрібно постаратися не проскочити поворот праворуч на Мелекіно. Якщо ж проскочили, у вас ще буде шанс виправитися на наступному повороті направо. Дорога займе приблизно 4 годині 10 хвилин по, в принципі, досить хорошій дорозі. Два інших варіанти через Орєхів або Велику Новосілку займе неабияк більше часу і витрат на ремонт ходової частини автомобіля. Але вони безумовно стануть в нагоді, в разі ремонту дороги або пробок.

Как добраться в Мелекино на авто из Запорожья

Как добраться в Мелекино на авто из Запорожья

Как доехать до Мелекино на авто из Мелитополя

Если ваш маршрут проходит через Мелитополь, то, во-первых, тут могут быть пробки на трассе. Желательно выезжать пораньше, чтобы было и свежее, и трасса была менее загруженная. Двигайтесь по трассе М14. Будете справа проезжать Бердянск, но вам дальше, до Мангуша. Там будет поворот направо на Мелекино. Следите за указателями или следуйте подсказкам навигатора. Дорога обычно не занимает больше 3 часов.

Як дістатися до Мелекіно на авто з Мелітополя

Як дістатися до Мелекіно на авто з Мелітополя

Як доїхати до Мелекіно на авто з Маріуполя

Маршрут з Маріуполя не займе у вас багато часу. З Маріуполя по карті або навігатору вам слід знайти дорогу Т0520 і рухатися вздовж морського узбережжя близько 21 км. Це забере у вас приблизно 30 хвилин.

Як дістатися до Мелекіно на авто з Маріуполя

Як дістатися до Мелекіно на авто з Маріуполя

Як дістатися в Мелекіно на автобусі (маршрутці)

Щоб доїхати до довгоочікуваного курорту Мелекіно з Маріуполя, вам потрібно попрямувати на автостанцію АС-2 “Південна”. Вам потрібен автобус №59. Їздить він не часто, та й час виїзду може змінюватися. Краще уточнюйте розклад. Але крім цього літом з’являється багато приватних перевізників, вартість послуг яких практично не відрізняється. Ну і звичайно ж можна вдатися до послуг таксі, скориставшись місцевими автомобілями.

Як дістатися в Мелекіно на автобусі з Маріуполя. Розклад

Як дістатися в Мелекіно на автобусі з Маріуполя. Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи