Як дістатися до Санжійки

Автор: Владимир Ленский
Дата: 19/7/2021
Зміст:

Способи дістатися до Санжійки

Санжійка – це один з недооцінених курортів України з великим потенціалом. З кожним роком в мережі з’являється все більше красивих фотографій відпочивальників з цього курорту. Люди із задоволенням рекомендують Санжійку як саме те місце, де ви зможете повністю відпочити і відволіктися від повсякденних турбот. І фраза “як дістатися до Санжійки” все частіше вводиться в пошукову систему з метою встановлення істини. Що ж, відкриємо вам в цій статті усі особливості шляху до Санжійки.

Як дістатися до Санжійки на автомобілі

На автомобілі в Санжійку можна потрапити проклавши свій маршрут через Одесу або Білгород-Дністровський. Все залежить від того, звідки ви їдете. В цілому, маршрут дуже схожий на маршрут до Чорноморська чи до Грибівки, в силу їх географічної близькості. Але в цілому, абсолютно нічого складного, окрім поганого (принаймні на момент публікації статті) стану доріг.

Як доїхати до Санжійки на авто з Одеси

Якщо ви їдете з боку Одеси, то ви повинні знати, що в’їжджати в неї не обов’язково, щоб швидко дістатися до Санжійки. Хоча відвідати Одесу варто кожному.

Вам необхідно виїхати на Об’їзну дорогу. Ви зможете на неї потрапити по трасах Е95, М16, М15 або М14. Спочатку на вашому шляху буде перший круговий рух, де вам необхідно звернути на 3-му з’їзді убік Чорноморська/Овідіопіля. Далі ви потрапите на другий круговий рух, де треба буде звернути на першому з’їзді у напрямі Білгород-Дністровського/Затоки.

Через 13 км. буде поворот наліво на Чорноморськ – повертайте. Коли проїдете 4 км., упретеся в перехрестя. Зверніть на нім управо по вказівнику на Санжійкe/Овідіопіль. І ще всього 10 км. до курорту.

Всього від Об’їзної дороги Одеси до курорту Санжійки 37 км. шляху, які ви зможете здолати за 40 хвилин (принаймні, так говорить Google Maps). На практиці, все може бути інакше.

Як доїхати до Санжійки на авто з Одеси

Як доїхати до Санжійки на авто з Одеси

Як доїхати до Санжійки на авто з Білгород-Дністровського

Якщо ви свій шлях у Санжійку проклали через Білгород-Дністровський, то виїжджайте з міста по вулиці Маяковського. Вона неминуче вас приведе до дороги Р70, яка йде прямо в Одесу. Рухайтеся по ній 19 км. і ви потрапите в Затоку. Довго там не затримуйтеся. Пам’ятайте, що вам все-таки в Санжейку. Ще 11 км. по цій же трасі і в Кароліно-Бугазі згортайте управо у напрямі Грибівка/Санжійка/Чорноморськ. Через 15 км. ви приїдете в Санжійку.

Шлях від Білгород-Дністровського до Санжійки відніме у вас близько 50 хвилин, за які ви встигнете проїхати 45 км.

Детальна карта в допомогу від Google Maps.

Як доїхати до Санжійки на авто з Білгород-Дністровського

Як доїхати до Санжійки на авто з Білгород-Дністровського

Як дістатися до Санжійки на автобусі

Автобусом колесити по Одеській області куди спокійніше. Все-таки, ви не переживатимете за свою ходову частину автомобіля. Та і ціни на проїзд тут не дуже високі. Хоч і немає чіткого розкладу, та і взагалі рейсових автобусів дуже мало, варіантів дістатися до Санжейки на автобусі досить, в основному завдяки приватним перевізникам.

Як дістатися до Санжійки на автобусі з Одеси. Розклад

Приміські маршрутки в Санжійку виїжджають не часто, але вони є. Вам потрібні ті, які йдуть до Грибівки.

З Автостанції АС- 7 Південна (​Академіка Корольова, 43а/1-27) ходить 580 маршрутка на Грибівку через Санжійку.

З Автостанції АС- 2 Привіз (вул. Новощепний ряд, 5) ходять маршрутки 86 і 86а теж через Санжійку.

Є ще складніший варіант проїзду через Чорноморськ. Спочатку їдете на автобусі до Чорноморська, а потім пересідаєте на автобус №18 до Овідіопіля.

Але в літній час в цьому напрямі курсує дуже багато приватників, які із задоволенням доставлять вас до Санжійки, не сумнівайтеся.

Висновки

Безумовно, дістатися до Санжійки, особливо без свого транспорту, не так вже і просто. До того ж сюди не ходять потяги і не літають літаки. Та зате опинившись тут одного разу, ви обов’язково захочете кинути монету в море.

А скільки ще таких красивих місць в Україні. Подорожувати просто необхідно!

Поділитися:

Обговорення

Михаил

А в 00:00 есть какие-то маршрутки?

2 Серпня | 09:52
    Ник

    Маршрутка 86А на Грибовку. Отправление каждый час с 6:00 до 20:00,как с Одессы, так и с Грибовки.

    11 Серпня | 09:48
Алексей

По состоянию на 25.07.2021
Маршрутка 86 из Одессы отправляется не от АС Привоз, а от АС Старосенная, которая рядом. Цена 45 грн
Частники возле жд вокзала берут 120 грн

25 Липня | 21:36
    Ник

    Дополнение: АС Старосенная находится между АС Привоз и жд вокзалом в парке.

    11 Серпня | 09:53
Алекс

Вроде как пишут, что если ехать по белгород-днестровской дороге, а потом свернуть на Черноморск, то можно доехать за 53 минуты)

4 Липня | 11:43
Вячеслав

Покрытие дороги без ям, наплывов и бугров. Но из-за загруженности дороги и большого кол-ва насел.пунктов и поворотрв скорость часто около 80 км/ч.

4 Липня | 11:40
Виктор Морозюк

Подскажите, по времени сколько дорога занимает от Одессы? Планируем на своем авто. Большой трафик на дороге? В каком состоянии сама дорога, пишут что ремонтируют, это правда?

4 Липня | 11:06

Схожі записи