Як дістатися Новопетрівки

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як дістатися Новопетрівки на авто

Село Новопетрівка знаходиться в Запорізькій області в 10 км від популярного українського курорту Бердянська. На відміну від свого “великого брата”, курорт в Новопетрівці привабливий своєю тишею і спокоєм. Дістатися до Новопетрівки можна своїм ходом, виїхавши маршруткою з Бердянська, або поклавшись на свій автомобіль.

Своїм автомобілем потрапити в Новопетрівкe можна з будь-якої точки України проклавши свій маршрут через Мелітополь, Запоріжжя або Маріуполь.

Як доїхати до Новопетрівки на авто із Запоріжжя

Дорога в Новопетрівкe із Запоріжжя розпочинається з виїзду з міста у напрямі Бердянська по трасі Е105. Відразу після Васил’ївки, на 50-му кілометрі вашого шляху, вам треба буде згорнути наліво у напрямі Токмак/Бердянськ. По дорозі Р37, здолавши ще 135 км., ви в’їдете у Бердянськ. У Бердянську вам треба знайти Маріупольське шосе і їхати у напрямі Маріуполя ще близько 6 км. Потім на перехресті шукайте вказівники і поверніть направо. Через 2 км. ви прибудете на місце.

На увесь шлях від Запоріжжя до Новопетрівки ви витратите близько 3 годин 20 хвилин, здолавши відстань в 213 км.

Як дістатися Новопетрівки на авто із Запоріжжя

Як дістатися Новопетрівки на авто із Запоріжжя

Як доїхати до Новопетрівки на авто з Мелітополя

Дістатися до Новопетрівки з Мелітополя ви зможете по трасі М14, рухаючись у напрямі Маріуполя. Рухайтеся увесь час по вказівниках на Бердянськ. Таким чином ви проїдете приблизно 140 км. і заїдете в місто Бердянськ. У нім вам треба буде знайти Маріупольське шосе, по якому треба буде рухатися у бік Маріуполя. Здолавши 8 км, вам необхідно буде згорнути направо по вказівниках на Новопетрівку. Проїхавши ще 2 км., ви прибудете в пункт призначення.

Всього ви проїдете 133 км, витративши 2 години в дорозі.

Як дістатися Новопетрівки на авто з Мелітополя

Як дістатися Новопетрівки на авто з Мелітополя

Як доїхати до Новопетрівки на авто з Маріуполя

На автомобілі з Маріуполя в Новопетрівку можна поїхати по трасі М14 у бік Мелітополя. Це найкоротший і рівніший шлях. Проїхавши 60 км. цієї траси, вам треба звернути вліво на Осипенко. Проїхавши це селище повністю, треба буде просунутися ще на 10 км. через село Старопетрівка увесь час прямо по головній.

В дорозі ви пробудете приблизно 1 годину 20 хвилин, проїхавши 75 км.

Як дістатися Новопетрівки на авто з Маріуполя

Як дістатися Новопетрівки на авто з Маріуполя

Як дістатися Новопетрівки на автобусі (маршрутці)

Доїхати до Новопетрівки на автобусі ви зможете з Бердянського автовокзалу, який знаходиться на вул. 12 Грудня, 4. Розклад, який представлений нижче, може зміняватися, тому рекомендуємо вам подзвонити в довідкову автовокзалу по номеру: (06153) 3-64-23.

Як дістатися Новопетрівки на автобусі (маршрутці). Розклад

Як дістатися Новопетрівки на автобусі (маршрутці). Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи