Як дістатися Приморська

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 15/7/2021
Зміст:

Як дістатися Приморська на авто

Дістатися до Приморська на автомобілі – не таке складне завдання, як здається на перший погляд. Все, що вам знадобитися, це упевнені водійські здібності, карта і трохи терпіння перед довгожданим відпочинком на морі.

З якого б, хоч найдальшого, куточка нашої країни ви не рухалися, ваш шлях проходитиме через Запоріжжя, Мелітополь або Маріуполь. Далі, опишемо ці напрями докладніше.

Як доїхати до Приморська на авто із Запоріжжя

Якщо ви проклали свій маршрут через Запоріжжя, то на виїзді з міста вам треба знайти трасу Е105 у напрямі Мелітополя. Рухайтеся по трасі близько 60 км. Відразу після Васил’ївки побачите поворот наліво у напрямі Токмак/Бердянськ.Следуйте по дороге Р37 еще 100 км.

Відразу за Юр’ївко вам потрібно буде з’їжджати з цієї траси правіше в сторону Болгарки. Через 3 км. (відразу після Болгарки) шукайте поворот наліво. Їдьте по головній ще 14 км (через Борисівку), поки не упретеся в трасу М-14. Вам потрібно повернути праворуч в сторону Мелітополя / Одеси і проїхати ще 2.5 км. до повороту наліво в сторону Приморська. Ще близько 2 км., і ви на місці.

Весь шлях в 189 км. ви проїдете приблизно за 2 з половиною години

Як доїхати до Приморська на авто з Мелітополя

Дістатися до Приморська з Мелітополя на авто дуже просто. Знаходите трасу М14 у бік Маріуполя і рухайтеся по ній 80 км. Потім побачите поворот направо на Приморськ. Ще 2 км. і довгожданий курорт у вас перед ногами.

Всього ви проїдите 82 км. приблизно за 1 годину 15 хвилин.

Як дістатися Приморська на авто з Мелітополя

Як дістатися Приморська на авто з Мелітополя

Як доїхати до Приморська на авто з Маріуполя

З Маріуполя до Приморська можна дістатися двома маршрутами. Один з них веде через Бердянськ, але зазвичай дорога займає значно більше часу, чим у іншого маршруту, тому розглянемо його.

З Маріуполя вам слід виїхати на трасу М14 у напрямі Мелітополя. По цій трасі вам слід їхати близько 112 км., поки ви не побачите вказівник “Приморськ ← “. Вам треба повернути наліво і проїхати ще 2 км. до довгожданого курорту.

Ви проїдете близько 114 км. витративши 1 годину 40 хвилин.

Як дістатися Приморська на авто з Маріуполя

Як дістатися Приморська на авто з Маріуполя

Як дістатися Приморська на автобусі

Варіантів, щоб дістатися Приморська на автобусі досить багато. Тому вибирати є з чого. Нижче вашій увазі представлені діючі розклади автобусів до Приморська декількох популярних напрямів.

Як дістатися Приморська на автобусі з Бердянська

Автовокзал у Бердянську знаходиться за адресою: просп. Західний, 4.

Вартість квитка на автобус Бердянськ – Приморськ в 2021 році – від 34.34 грн. до 46.08 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Приморська на автобусі з Бердянська. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі з Бердянська. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі з Дніпра

Автобуси з Дніпра в Приморськ відправляються з головного автовокзалу (вул. Курчатова, 10) і з автостанції АС-2 (вул. Героїв Сталінграда, 29р)

Вартість квитка на автобус Дніпро – Приморськ в 2021 році – від 269 грн. до 400 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Приморська на автобусі з Дніпра. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі з Дніпра. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі з Мелітополя

Автобуси з Мелітополя в Приморськ відправляються з головного автовокзалу за адресою: вул. Інтеркультурна, 204а

Вартість квитка на автобус Мелітополь – Приморськ в 2021 році – від 81.14 грн. до 101.17 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Приморська на автобусі з Мелітополя. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі з Мелітополя. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі із Запоріжжя

Автобуси з Запоріжжя в Приморськ відправляються з головного автовокзалу за адресою: пр. Соборний, 20.

Вартість квитка на автобус Запоріжжя – Приморськ в 2021 році – від 195.32 грн. до 300 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Приморська на автобусі із Запоріжжя. Розклад

Як дістатися Приморська на автобусі із Запоріжжя. Розклад

Поділитися:

Обговорення

Андрей

А разве дорогу через Мануйловку отремонтировали? В 2019-2020 она была совсем непроездной, самосвалами в ноль уничтожили.

14 Липня | 22:02

Схожі записи