Як дістатися Скадовська

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 12/7/2021
Зміст:

Як дістатися Скадовська на авто

Скадовськ є досить популярним місцем для відпочинку тисяч українців та гостей нашої країни. Цей курорт приваблює своїм кліматом і інфраструктурою. Важливу роль відіграє і зручні способи проїзду в Скадовськ. Беззаперечним лідером серед способів проїзду, природньо, є проїзд на своєму автомобілі. На другому місці – приватні перевізники. Ну а на третьому – проїзд на громадському транспорті.

Отже, що вас чекає на шляху до Скадовська на автомобілі. Розберемо маршрути з Херсона і Маріуполя, так як через саме ці міста будується левова частина маршрутів відпочиваючих тут.

Як доїхати до Скадовська на авто з Херсона

Є цілих 3 варіанти маршруту з Херсона до Скадовська на автомобілі. Вони приблизно однакові і за відстанню і за часом. Найпростіший на наш погляд починається з виїзду з Херсона на трасу М17 в сторону Джанкоя. Проїхавши 6 км., Шукайте поворот направо на трасу Р57 за вказівниками на Скадовськ. Весь час рухайтеся по головній, керуючись покажчиками “Скадовськ”. Через 81 км ви в’їдете прямо в довгоочікуваний Скадовськ.

Весь шлях довжиною в 99 км. ви подолаєте приблизно за 1 годину і 25 хвилин.

Як дістатися Скадовська на авто з Херсона

Як дістатися Скадовська на авто з Херсона

Як доїхати до Скадовська на авто з Мелітополя

Найоптимальніший маршрут в Скадовськ з Мелітополя проходить по Одеській трасі. Виїжджайте з Мелітополя по дорозі М14 в сторону Одеси. Проїхавши 124 км., згорніть вліво в сторону Роздольного. Потім, проїхавши 25 км., ви побачите покажчики направо на Нову Каховку і наліво на Чорнянку. Вам потрібно буде слідувати вказівниками на Чорнянку. Цією дорогою ви проїдете 41 км. і виїдете на трасу М17, по якій потрібно буде рухатися в бік Джанкоя. Через 12 км. буде поворот направо на Скадовськ. Вам потрібно буде проїхати ще 33 км., довіряючи вказівниками “Скадовськ”.

Дорога займе близько 3 годин 30 хвилин. За цей час ви встигнете проїхати 244 км.

Як дістатися Скадовська на авто з Мелітополя

Як дістатися Скадовська на авто з Мелітополя

Як дістатися Скадовська на автобусі (маршрутці)

Рейс у Скадовськ можна вважати досить популярним серед пасажироперевізників. Автовокзал в Скадовську приймає автобуси з багатьох міст України. Нижче представляємо вашій увазі найбільш популярні напрямки.

Як дістатися Скадовська на автобусі з Каховки

Адреса автовокзалу: вул. Мелітопольська, 220.

Вартість квитка на автобус Каховка – Скадовськ в 2021 році – 115,65 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Скадовська на автобусі з Каховки. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Каховки. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Кривого Рогу

Адреса автостанція АС-1: вул. Дніпропетровське шосе, 1.

Вартість квитка на автобус Кривий Ріг – Скадовськ в 2021 році – від 230 грн. до 450 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Скадовська на автобусі з Кривого Рогу. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Кривого Рогу. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Миколаєва

Автобуси відправляються з автовокзалу (пр. Богоявленський 21) і АЗС Amic (проспект Героїв України {46.984615 / 31.998303})

Вартість квитка на автобус Миколаїв – Скадовськ в 2021 році – від 170 грн. до 240 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Скадовська на автобусі з Миколаєва. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Миколаєва. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Херсона

Автобуси з Херсона ходять дуже часто. Починають вони свій шлях здебільшого з головного автовокзалу, який знаходиться за адресою: вул. Будьоного, 1 (вул. Полковника Кедровського, 1).

Лише один рейсовий автобус їде з автовокзалу №2 (перетин вул. Маяковського 22 і вул. Артема 1)

Вартість квитка на автобус Миколаїв – Скадовськ в 2021 році – від 100 грн. до 169,56 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Скадовська на автобусі з Херсона. Розклад

Як дістатися Скадовська на автобусі з Херсона. Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи