Як дістатися Степанівки Першої

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 13/7/2021
Зміст:

Як дістатися Степанівки Першої на авто

Дістатися Степанівки Першої на автомобілі набагато простіше, ніж громадським транспортом. Та і не так довго і виснажливо. Тим паче, що маршрут досить простий і зрозумілий.

Отже, щоб доїхати до Степанівки Першої, звідки б ви не їхали, вам треба включити в маршрут або Мелітополь, або Маріуполь. Інших шляхів по суші, на жаль, немає. Розберемо ці варіанти детальніше.

Як доїхати до Степанівки Першої на авто з Мелітополя

Google пропонує аж 3 варіанти маршруту з Мелітополя до Степанівки Першої. Ми розглянемо з вами найкоротший по відстані шлях.

Вам потрібний виїзд з Мелітополя по трасі М14 у бік Маріуполя. Проїхавши декілька кілометрів, ви опинитеся в Константинівці. Там вам необхідно повернути направо убік Мордвиновки. Ну а далі увесь час по головній. І ви упретеся прямо в Степанівку Першу, де зможете відпочити від переїзду вже у морі.

Увесь шлях від Мелітополя займе близько години. За цей час ви встигнете проїхати близько 55 км.

Як дістатися Степанівки Першої на авто з Мелітополя

Як дістатися Степанівки Першої на авто з Мелітополя

Як доїхати до Степанівки Першої на авто з Маріуполя

Велика частина шляху з Маріуполя в Степанівку Першу приходить на ділянку траси М14 в 149 км. З цього шляху вам треба буде почати. Проїхавши його, у Владимировці буде поворот наліво у бік Приморського Посаду. Рухайтеся ще 18 км., залишивши позаду поворот на Приморський Посад. Вам потрібний наступний поворот наліво. Рухайтеся по дорозі 6 км і повертайте ліворуч. Ви як би об’їжджатимете Новоконстантиновку. Далі вам вже не треба нікуди згортати. Залишилося всього 21 км. і ви на місці.

Від Маріуполя ви проїдете 191 км. приблизно за 2 години 50 хвилин.

Як дістатися Степанівки Першої на авто з Маріуполя

Як дістатися Степанівки Першої на авто з Маріуполя

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі (маршрутці)

Звичайно ж, дістатися до Степанівки Першої автобусом не так зручно, як на авто. Але що робити, якщо автомобіля немає?! На виручку приходять автобусні перевізники. А вам слід дістатися до Мелітополя або Запоріжжя.

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі із Запоріжжя

Автобус із Запоріжжя виїжджає з автостанції АС- 1 на пр.Соборному, 20. Розклад краще уточнювати, хоча зміняється він рідко.

Вартість квитка на автобус Запоріжжя – Степанівка Перша в 2021 році – 195.32 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі із Запоріжжя. Розклад

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі із Запоріжжя. Розклад

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі з Мелітополя

З Мелітополя автобуси відходять з автостанції АС- 1, яка знаходиться за адресою : вул. Интеркультурная, 204-а. Це усе ті ж автобуси із Запоріжжя, які в Мелітополь заїжджають транзитом.

Вартість квитка на автобус Мелітополь – Степанівка Перша в 2021 році – від 73.12 грн. до 77.12 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі з Мелітополя. Розклад

Як дістатися Степанівки Першої на автобусі з Мелітополя. Розклад

Уточнюйте у господарів або адміністраторів житла, яке ви орендували на курорті, про можливість трансферу. Багато хто вже включив таку послугу у свій сервіс.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи