Як дістатися в Хорли

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 12/7/2021
Зміст:

Як дістатися в Хорли на авто

Хорли – дійсно прекрасне місце з дивним розташуванням. А подорож на цей курорт може стати казковим пригодою.

Отже, якщо у вас є авто, і ви зібралися його використовувати для поїздки в Хорли, то ми готові зорієнтувати ваш шлях. Для початку, вам потрібно зрозуміти, що дістатися до Хорлів з будь-якої точки України ви зможете включивши в свій маршрут Херсон або Мелітополь. Нижче ми розглянемо шлях від цих міст до заповітного курорту.

Як доїхати в Хорли на авто з Херсона

Щоб дістатися в Хорли, з Херсона потрібно буде виїхати по трасі М17 в напрямку Джанкоя. На цій трасі ви проведете 71 км. Потім необхідно повернути праворуч в напрямку Каланчака. Проїхавши його наскрізь, рухайтеся далі 18 км. по головній, поки не в’їдете на півострів. Ви вже в Хорлах. Ласкаво просимо!

Шлях займе півтори години з відстанню в 106 км.

Як дістатися в Хорли на авто з Херсона

Як дістатися в Хорли на авто з Херсона

Як доїхати в Хорли на авто з Мелітополя

Є кілька варіантів, як доїхати в Хорли з Мелітополя. Можна довго сперечатися, як краще, а можна прислухатися до порад від Google. Саме на його думку, найшвидший маршрут проходить через Новоолексіївку. За часом він займає 3 години 50 хвилин, а його пробіг становить близько 254 км.

З Мелітополя виїжджайте по трасі М14 в сторону Сімферополя. Проїхавши по ній 88 км., зробіть правий поворот на Новоолексіївку. Вам потрібно проїхати її повністю по головній. Коли ви проїдете 50 км., у Чкалові буде поворот наліво на Асканію-Нову. Через 26 км., Коли Асканія-Нова закінчиться, зробіть правий поворот в сторону Чаплинки. Рухайтеся ще 26 км., і перед самим в’їздом в Чаплинку скрутіть руль спочатку вліво і через 700 метрів вправо. Далі рухайтеся 21 км весь час прямо. Ви впретеся в трасу М17, де потрібно повернути праворуч в напрямку Херсона. На цій трасі ви проведете 10 км. Далі потрібно буде повернути ліворуч в напрямку Каланчака. Через 4.5 км. поверніть наліво, а далі через 900 м – направо.
Дотримуйтесь весь час прямо 20 км. і ви приїдете в точку призначення.

Як дістатися в Хорли на авто з Мелітополя

Як дістатися в Хорли на авто з Мелітополя

Як дістатися в Хорли на автобусі (маршрутці)

На рейсовому автобусі в Хорли ви зможете дістатися тільки з Херсона. Автобуси починають свій шлях в основному з автовокзалу “Херсон 2” за адресою: вул. Маяковського, 22 / вул. Артема, 1. Всього один автобус виїжджає з головного автовокзалу, який знаходиться на вул. Будьоного, 1.

Вартість квитка на автобус Херсон – Хорли в 2021 році – 148,70 грн. (при купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися в Хорли на автобусі з Херсона. Розклад

Як дістатися в Хорли на автобусі з Херсона. Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи