Як доїхати до Білосарайської Коси

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 9/7/2021
Зміст:

Як дістатися Білосарайської Коси на авто

Дістатися Білосарайської Коси, яка знаходиться в Першотравневом районі Донецької області, насправді не дуже складно. Ви зможете знайти цей курорту навіть не відкриваючи свій навігатор, а поглянувши уважно на карту і проклавши маршрут.

З якого б ви міста не були, ваш маршрут буде простягатися через Мелітополь, Запоріжжя або Маріуполь. Далі розглянемо кожен маршрут детальніше.

Як доїхати до Білосарайської Коси на авто із Запоріжжя

Із Запоріжжя у Білосарайську Косу можна потрапити трьома дорогами. Найоптимальніший за швидкістю маршрут проходить через населений пункт Васил’ївка по трасі Е105 . Проїхавши Васил’ївку, через декілька кілометрів траса розгалужуватиметься на дві. Вам треба вибрати напрям лівіше убік Токмака і Бердянська. Далі, після 125 км. шляху, ви побачите круговий рух. Вам необхідно звернути на третьому з’їзді на трасу М14 у напрямі Маріуполя.

Проїхавши ще 63 км., не доїжджаючи до Мангуша вам треба буде згорнути направо по вказівникам до Ялти і Білосарайської Коси.

Увесь шлях займе близько 4 годин і 280 кілометрів дороги.

Є ще дві дороги через Орєхов і Новомиколаївку, але дорожнє покриття залишає бажати кращого, та і за часом вам вийде довше. Їх можна використати, для об’їзду ремонтних робіт.

Як дістатися Білосарайської Коси на авто із Запоріжжя

Як дістатися Білосарайської Коси на авто із Запоріжжя

Як доїхати до Білосарайської Коси на авто з Мелітополя

З Мелітополя дістатися Білосарайської Коси можна за допомогою траси М14 у напрямі Маріуполя. Проїхавши 171 км., до Мангуша, вам треба узяти правіше по вказівниках на Ялту і Білосарайську Косу.

Відстань маршруту 197 км., а займе часу ця ділянка дороги близько 2 годин 40 хвилин.

Як дістатися Білосарайської Коси на авто з Мелітополя

Як дістатися Білосарайської Коси на авто з Мелітополя

Як доїхати до Білосарайської Коси на авто з Маріуполя

Маршрут до Білосарайської Коси з Маріуполя займе у вас всього 40 хвилин і приблизно 30 км. дороги по трасі М14 у напрямі Мелітополя. Після того, як ви проїдете 21 км., відразу за Мелекіно, вам треба буде згорнути наліво по дорожнім знакам до Білосарайської Коси.

Як дістатися Білосарайської Коси на авто з Маріуполя

Як дістатися Білосарайської Коси на авто з Маріуполя

Як дістатися Білосарайської Коси на автобусі (маршрутці)

Дістатися на автобусі до Білосарайської Коси ви зможете з автостанції АС- 2 в Маріуполі, яка знаходиться за адресою: проспект Світу, 127.

Вартість проїзду в автобусі Маріуполь – Білосарайська Коса (станом на липень 2021 року) – 65 грн. з людини.

Розклад руху автобуса по маршруту Маріуполь – Білосарайська Коса №64 представлено нижче. Але воно може змінятися, тому перед виїздом інформацію краще перевірити.

Як дістатися Білосарайської Коси на автобусі (маршрутці). Розклад

Як дістатися Білосарайської Коси на автобусі (маршрутці). Розклад

Окрім цього, влітку з’являється маса пропозицій своїх послуг від приватних перевізників. Так що ви точно зможете дістатися до заповітного курорту на Білосарайській Косі.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи