Як доїхати до Юр’ївки

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як дістатися Юр’ївки на авто

Кращий спосіб швидко і комфортно дістатися до селища Юр’ївка Донецької області можна за допомогою автомобіля. Найближчі міста до цього курорту Маріуполь, Мелітополь або Запоріжжя. Це слід врахувати в складанні маршруту своєї поїздки і направити його через один з цих населених пунктів.

Як доїхати до Юр’ївки на авто із Запоріжжя

Якщо ви збираєтеся прокласти свій маршрут через Запоріжжя, то вам відразу краще знайти трасу Е105, яка швидше доставить вас до моря. Рухаючись по ній, відразу після Васил’ївки дорога розгалужуватиметься на дві, і вам необхідно буде узяти лівіше убік Токмака і Бердянська по дорозі Р37. Проїхавши ще 125 км. ви побачите круговий рух на трасі, на якому вам треба буде з’їхати з 3-го з’їзду. Ви потрапите на трасу М14 Харків – Сімферополь, по якій доведеться проїхати ще 35 км. Після цього треба буде шукати покажчики направо на Урзуф.

Проїхавши ще 25 км. по дорозі крізь Урзуф, ви нарешті приїдете у Юр’ївку. Дорога займе приблизно 4 години, а проїдете ви близько 250 км.

Як дістатися Юр'ївки на авто із Запоріжжя

Як дістатися Юр’ївки на авто із Запоріжжя

Як доїхати до Юр’ївки на авто з Мелітополя

Потрапити на автомобілі в Юр’ївку з Мелітополя вам допоможе все та ж траса М14. Проїхавши по ній приблизно 145 км., на вказівниках ви побачите поворот направо убік Урзуфа. Вам треба буде проїхати його повністю і тоді ви упретеся в Юр’ївку. В цілому ви проїдете 169 км., витративши на це 2 години 45 хвилину.

Як дістатися Юр'ївки на авто з Мелітополя

Як дістатися Юр’ївки на авто з Мелітополя

Як доїхати до Юр’ївки на авто з Маріуполя

Ну і звичайно, простіше і найшвидше тим, чий шлях лежить через Маріуполь. В дорозі до Юр’ївки залишається всього 38 км., які можна здолати неспішно за 40 хвилин. Рухатися треба по трасі М14, але тепер у бік Сімферополя. У Мангуші вам треба буде знайти поворот на дорогу Т0523. Їхати по ній ще 20 км. Стежте за вказівниками. Тоді ви точно доїдете до курорту Юр’ївка.

Як дістатися Юр'ївки на авто з Маріуполя

Як дістатися Юр’ївки на авто з Маріуполя

Як дістатися Юр’ївки на автобусі (маршрутці)

Щоб доїхати з Маріуполя до Юр’ївки на автобусі, вам треба знайти автостанцію АС- 2 на проспекті Світу 127. Потім дочекатися згідно розкладу автобуса № 78-1. Проїхатися трохи більше години в громадському транспорті. І, вуаля, ви на курорті.

Як дістатися Юр'ївки на автобусі (маршрутці). Розклад

Як дістатися Юр’ївки на автобусі (маршрутці). Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи