Як забронювати тур?

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 30/1/2022
Зміст:

Зима перевалила екватор – настав час планувати літню відпустку. Якщо ви збираєтеся відправитися на відпочинок до спекотних екзотичних країн, слід заздалегідь дізнатися, як забронювати тур. Правильним рішенням буде зайти на сайт турфірми Happy Travel, яка пропонує тури з Алмати, Нур-Султана, Шимкента та інших міст Казахстану на модні курорти Єгипту, Туреччини, Греції, Таїланду, ОАЕ та інших країн. Пошук та бронювання турів можливе онлайн за ціною туроператорів. Як правильно бронювати тур читайте далі. Від цього залежить якість проведення вашої літньої відпустки, на яку покладається багато планів та надій.

Вибір туру

Тих, хто ще жодного разу не проводив відпустку в чужій країні, цікавить насамперед – як відбувається покупка туру онлайн. На практиці це виявляється зовсім не складно, якщо скористатися для цього сервісом сайту Турфірми Happy Travel. Насамперед потрібно знайти відповідний тур на потрібну дату та час. Для цього слід у формі онлайн-заявки, розміщеної на головній сторінці, зазначити:

  • місце вильоту (наприклад – Алмати);
  • обрану країну (наприклад – Туреччина, Франція, Єгипет, Іспанія та ін.);
  • передбачувану дату вильоту – бажано вказувати період у кілька днів;
  • кількість ночей, які плануєте провести на курорті;
  • кількість туристів (наприклад – 2 дорослих, 2 дорослих + 1 дитина тощо).

Після цього вам залишається лише натиснути на команду «Знайти тур» і через пару секунд перед вами з’являться всі пропозиції. Щоб звузити коло пошуку, в заявці можна додатково вказати курорт, готель, його клас і рейтинг, тип харчування та додаткові послуги. Також можна просто залишити заявку на підбір туру і цю роботу візьмуть менеджери турагентства Happy Travel.

Якщо вас цікавить, як купити тур безпосередньо у туроператора, то тут же – на сайті, ви можете дізнатися адреси та телефони офісів турфірми, а також їх графік роботи. Це необхідно для особистого звернення до туроператора.

Порядок бронювання

Вище ми розібралися, як купити тур онлайн, тепер переходимо до найважливішого етапу – бронювання. Вибравши на сайті Happy Travel країну для проведення літньої відпустки та готель, що підходить для комфортного відпочинку, слід клікнути за посиланням на нього і перед вами відкриється форма заявки на бронювання, а також докладна інформація про те, що саме входить у вартість туру.

Ось ми й розібралися, як купити тур у туроператора Happy Travel, який пропонує найкращу ціну серед усіх пропозицій. На його офіційному сайті є можливість не тільки зберігати і порівнювати тури, що сподобалися, а й дізнаватися про падіння ціни на них.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи