Погода на Білосарайській Косі

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Білосарайська Коса має досить м’який клімат, який підійде навіть найвимогливішому відпочивальнику. Тут рідко буває надто жарко. Морська прохолода не дасть вам розжаритися і скипіти. Білосарайську Косу з усіх боків омиває вода і освіжаючі вітри. А якщо вже сильно нагрілися, то на виручку прийде море, поринувши в яке, ви відчуєте прилив сил.

Погода на Білосарайській Косі влітку

Влітку на Білосарайській Косі приємно жарко. Вірогідність опадів невелика, але вона все ж є. В середньому за літо буває близько 15 днів з дощем, левова частка яких випадає на червень. Найвища температура влітку на Білосарайській Косі спостерігається в липні, коли термометр показує все 35℃ на сонці. У червні ж ви можете застати і найнижчу температуру літа. Вночі вона може опускатися до 12℃. Найкомфортніше по відчуттям в серпні, коли вода в морі прогрівається до 28℃, а жара спадає до 30-32℃.

Погода на Білосарайській Косі літом

Погода на Білосарайській Косі влітку

Погода на Білосарайській Косі навесні і восени

Сезон на Білосарайській Косі відкривається на початку травня і не дає спокою відпочивальником прямо до кінця вересня. Температура води в ці місяці весни і осені досить тепла з показниками в 18-20℃. Правда з води виходити дуже складно, оскільки температура повітря зазвичай не перевищує 25℃. Дощових днів в травні буває аж 7, тоді як вересень обмежується мізерними 3-мя.

Як підсумок, відмітимо наступне: Білосарайська Коса навряд чи зможе засмутити вас своєю непривітною погодою. Але рекомендуємо все ж дивитися прогноз погоди на дні вашого відпочинку на Білосарайській Косі. Тоді погода точно не застане вас зненацька, а відпочинок вийде незабутнім.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи