Погода в Бердянську

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Хочете знати, яка погода у Бердянську? Переживаєте, що брати з собою у відпустку: шорти або осінню курточку? Що ж, ми постараємося дати відповідь.

Нас більше цікавить літній відпочинок – правильно? Тому зупинимося на погоді в літні місяця: червень, липень, серпень.

Погода у Бердянську влітку

Якщо ви не прогнівали Всесвіт, то можете розраховувати на жарке сонце, тепле море і приємний відпочинок. Зазвичай в літні місяці температура у Бердянську не опускається нижче 25 градусів в тіні вдень. У особливо жаркі дні, будьте готові до 40 градусної парилки. У такі моменти настійно не рекомендуємо виходити з під парасольки. Бажано з під парасольки пивного магазину.

Погода у Бердянську літом

Погода у Бердянську влітку

Проте, якщо Всесвіт проти вас, то можете потрапити на сезон дощів. Це особливі дні, коли небо повністю затягнуте одною суцільною хмарою і цілодобово йде дощ. Говорити про комфортний повноцінний відпочинок не доводиться. Правда, відмітимо, що так прогнівати Всесвіт ще треба постаратися. Все-таки погода влітку у Бердянську прихильна до відпочивальників.

Погода у Бердянську навесні

Якщо ж ви вирішили відправитися у Бердянськ навесні, на травневі свята приміром, то, варто чекати змінної погоди. У травні бувають такі дні, коли сонце палить прямо, як влітку. А іноді пройде такий холодний дощ, що здається ніби в місто йдуть білі ходаки. Тому рекомендуємо брати з собою теплі дрібнички. А ще краще – постійно моніторити погоду “на завтра”. Тоді шансів не вгадати з погодою буде значно менше.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи