Погода в Генічеську

Автор: Владимир Ленский
Дата: 5/3/2020
Зміст:

Отже, ви зібралися в Генічеськ. Житло вже заброньовано. Відпустка узята, валізи майже зібрані, і коли всі купальники та плавки утрамбовані, постає питання – а яка зараз погода в Генічеську? Чи не холодно там? Може там дощі йдуть постійно? Що взагалі відбувається з погодою в Генічеську влітку?

Гарне питання

Давайте відразу заспокоїмо вас. Влітку погода в Генічеську відмінна – сонце світить за розкладом, вітру практично немає.

Погода в Генічеську влітку

Все залежить від сезону, але будьте готові, що в розпал літа температура в тіні може досягати позначки в 40 градусів. Такі випадки бували. Але зазвичай середня температура повітря тримається в районі 30 градусів. Опади рідкісні, тому не забудьте взяти на відпочинок свою фірмову кепку або панаму – буде жарко.

Погода в Генічеську влітку

Погода в Генічеську влітку

Але варто зазначити, що природа підсовує відпочиваючим невелику підлість. Ніхто не знає в яких числах це трапитися, але в один день небо затягується хмарами і починає йти дощ. Різко вривається вітер, зносячи парасолі на пляжі і розкидаючи сміття. І ніхто не зможе передбачити, коли погода “налагодиться”. У Генічеську часто можна чути таку фразу

“Якщо вітер дме три дні, то він буде дути сім днів”

Погода в Генічеську на тиждень досить передбачувана. Сонце, спека, відсутність опадів. Але ось прогноз погоди на місяць навряд чи буде таким точним. Довгострокові прогнози погоди в цілому досить сильно страждають похибками.

За тиждень до поїздки можете моніторити погоду в Генічеську на таких сайтах, як синоптик, гісметео, р5, ну, звичайно, і на нашому сайті.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи