Погода в Грибівці

Автор: Владимир Ленский
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Якщо ви вирішили присвятити свій відпочинок морським пляжам курорту Грибівка, то літо 2020 року буде самим відповідним. Цього літа тут буде по справжньому жарко, і тільки Чорному морю під силу подарувати приємну прохолоду. Залишилося всього пару моментів перед виїздом: узяти карту і скласти маршрут поїздки і подивитися прогноз погоди в Грибівці на декілька днів вашого відпочинку. Давайте зупинимося на погоді детальніше і розглянемо її варіанти в різні періоди року.

Погода в Грибівці влітку

Що стосується погоди в Грибівці влітку, то вона, як і личить пристойному курорту, досить суха і сонячна. Температура повітря в липні може досягти 36℃. При цьому нижній поріг, який був зафіксований колись в червні в Грибівці, – 3℃. Температура води в Грибівці носить максимально комфортний характер. Її середнє значення коливається в межах 18-24℃. До серпня море прогрівається до 26℃, що, безумовно, радує відпочивальників. Дощі украй рідкісні, але все таки можуть бути. Іноді, шторм приходить на декілька днів.

Погода в Грибівці літом

Погода в Грибівці влітку

Погода в Грибівці навесні і восени

Весна, а саме травень, відкриває сезон в Грибівці. Хоча море ще не устигає прогрітися до комфортної температури, сміливці стрімко кидаються назустріч морській безодні. Температура повітря прогрівається до 28℃ вдень. Осінь – пора закриття літнього сезону. Але людей при цьому стає ненабагато менше. Звичайно, прохолодні вітри не дозволяють розслаблено вийти з моря, але багато хто їде сюди не плавати, а отримати задоволення від морської атмосфери.

Так що, перед виїздом обов’язково загляньте в прогноз погоди в Грибівці, щоб погода не змогла вас застати зненацька і ви були готові до всього.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи