Погода в Кирилівці

Автор: Владимир
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Зібралися в Кирилівку? Ну що ж, не забудьте підготувати себе, гарний настрій і чудову компанію. І тоді будь-яка погода не стане на заваді.
Хоча, відверто кажучи, погода в Кирилівці не балує різноманітністю і навряд чи застане вас зненацька. Тут переважно стоїть невідворотне пекло, яке ледве-ледве збивається морською хвилею.

Погода в Кирилівці влітку

Влітку в Кирилівці стовпці термометрів можуть досягати позначки в 40 ℃. Піки спеки припадають на липень. При цьому рятує море з його комфортними 20-22 ℃. Через те, що Азовське море неглибоке, до серпня воно вже перетворюється в ванну з 28 ℃. Тому, буде дощ чи ні, а парасольки брати доведеться (як мінімум, від палючого сонця). Хоча дощі влітку в Кирилівці бувають рідко, все ж потрібно поглянути на прогноз погоди на кілька днів або тижнів вперед до свого виїзду.

Погода в Кирилівці літом

Погода в Кирилівці літом

Погода в Кирилівці навесні і восени

Сезон в Кирилівці починається з травневих свят і не зупиняється до кінця вересня. Якщо влітку з погодою все зрозуміло, то навесні і восени ситуація трохи відрізняється. Навесні морська обитель прийме тільки сміливих плавців-моржів, а ось восени важко буде виходити з теплого моря на вітряний пляж. Попри те і відпочиваючих набагато менше і можна насолодитися простором Кирилівських пляжів.

Погода буває мінлива, навіть на курортах. Тому варто враховувати погодний фактор під час свого планування відпочинку. Дивіться прогнози погоди завчасно на тиждень або навіть місяць вперед в Кирилівці і вам нічого не завадить провести свій відпочинок з хорошим настроєм і крутими фотками.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи