Погода в Рибаківці

Автор: Владимир
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Курорт у Рибаківці є досить хорошим і кліматично затишним місцем для відпочинку. Його погодні умови досить типові для таких же курортів Чорного моря. У Рибаківці досить жарко влітку, але море виступає своєрідним каталізатором, який не дасть вам “засохнути”. Освіжаючі брізи і прохолода морської стихії – дві головних складових хорошого курорту, і в Рибаківці вони точно є.

Погода в Рибаківці влітку

У Рибаківці влітку погода постійно радує. Судіть самі, в серпні всього 3 дощові дні. Звичайно в червні і липні картина інша з показником в 5 дощових днів. Але все таки, це дуже низький показник. Найхолодніший місяць – червень. Вночі температура повітря може опускатися до 15℃. Традиційно найгарячіший місяць – липень з його 36℃ на сонці. Зате серпень відрізняється від усіх інших своїм добре прогрітим морем. Температура води може досягати 26-27℃. Але навіть при такій температурі, ви відчуєте цінність морської прохолоди.

Погода в Рибаківці літом

Погода в Рибаківці влітку

Погода в Рибаківці навесні і восени

Стартом купального сезону в Рибаківці можна сміливо називати травень, а саме травневі свята. Вода прогрівається досить швидко і вже до початку травня температура може досягати 16-19℃. Закінчується ж сезон вже у вересні, коли один за одним відпочивальники “здаються” і вже не можуть отримати насолоду від морського відпочинку. Так, вода ще повністю не остигнула, але холодні вересневі вітри у кінці місяця виганяють навіть найсміливіших відпочивальників.

 

 

Рибаківка містить в собі відмінні кліматичні умови, здатні вас оздоровити і підготувати до зимового періоду. Але не варто нехтувати каверзами тутешньої погоди. Радимо проглянути прогнози погоди в Рибаківці перед своїм виїздом на дні свого відпочинку. Так ви візьмете усі потрібні речі, а зайві залишите удома. І ваш відпочинок пройде точно класно.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи