Погода в Санжійці

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Що може бути прекрасніший, ніж опинитися в Санжійці в розпал літнього сезону. Саме тут ви зможете вдихнути повними грудьми довгождане свіже повітря. Саме тут, усупереч загальної жари, ви зможете остудити себе приємним торканням Чорного моря. І саме тут, ви відчуєте спокій, якого так довго чекали.

Погода в Санжійці влітку

Влітку погода в Санжійці дійсно хороша. Жара не лякає відпочивальників. Навіть найжаркіший місяць липень з його 33℃ дарує морську прохолоду з температурою води в 24℃. Море прогрівається до середини серпня і може досягати 28℃. Найхолодніший же літній місяць – червень. Температура повітря вночі може доходити до бадьорящих 15℃.

Дощі бувають не часто в Санжійці. Всього біля 14 днів за усе літо. Основна маса дощових днів приходиться на червень.

Погода в Санжійці літом

Погода в Санжійці влітку

Погода в Санжійці навесні і восени

У Санжійці погода дозволяє відкривати сезон ще на початку травня. Відпочивальники починають прибувати на курорт вже на травневі свята. Температура води прогрівається до 16-18℃, а повітря – до 25℃. Закінчується ж сезон пізнім вереснем, коли море ще тепле (20℃), а виходити не дозволяє холодне повітря і вітри. Середня температура повітря у вересні 18℃.

Один з найпівденніших курортів нашої країни, безумовно, може підкорити будь-кого своїм кліматом. Але не вірте, що все так просто. Сонячна погода може різко змінитися на ту, при якій ви навряд чи захочете виходити зі свого номера. Тому перед поїздкою обов’язково подивитеся на прогноз погоди в Санжійці на дні вашої відпустки. Можливо це зможе перебудувати ваш графік або хоч би підготувати морально.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи