Погода в Степанівці Першій

Автор: Владимир Ленский
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Помірно-континентальний клімат і тепле Азовське море створили неймовірний за своїми релаксуючими властивостями курорт Степанівка Перша. Природа тут, і дійсно, шепоче. Ви точно зможете розслабитися і, нарешті, насолодитися довгожданою відпусткою. Сезон стартує вже в травні, що обумовлено неглибоким в цьому місці Азовським морем, що швидко прогрівається, і відпочивальники поповнюють свої ряди аж до кінця вересня.

Погода в Степанівці Першій влітку

Влітку в Степанівці Першій досить жарко. Рятує тільки приємний морський бриз і прохолода води. Температура повітря в середньому 25-29℃, але на сонці може досягти і 36℃ в липні. Море до серпня нагрівається до 28℃ і вже зовсім не хочеться виходити на пляж з води. Що стосується дощів, то в Степанівці їх досить мало. В середньому за усе літо може бути 12 днів з дощами, але вони в основному не затягуються надовго і основна їх частина припадає на червень.

Погода в Степанівці Першій літом

Погода в Степанівці Першій влітку

Погода в Степанівці Першій весни і восени

Через те, що Азовське море в Степанівці Першій досить дрібне, до травня воно прогрівається до 17-20℃. Тому купальний сезон тут стартує дуже рано. Температура повітря в травні вже досягає відмітки в 25℃. Що стосується осені, то вона анітрохи не зменшує наплив туристів. Тому провиною тепле море з середньою температурою води в 20-24℃.

Не забудьте перед початком відпочинку поглянути на прогноз погоди в Степанівці Першій на дні вашої поїздки. Це допоможе вам підготуватися і морально, і узяти з собою необхідні речі. Хоч дощі тут і рідкісні, але краще до них бути готовим.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи