Погода в Урзуфі

Автор: Владимир
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як турист туристові заявляємо, відпочинок в Урзуфі є. Та ще і який! Цей курорт просто призначений для поповнення літніх морських історій. Передусім, це заслуга місцевого клімату. Хоч влітку тут дуже жарко, приємний морський бриз не дає вам стомитися. Море дійсно насичує повітря озоном, бромом і йодом, що не лише освіжає, але також носить оздоровчий характер.

Погода в Урзуфі влітку

Влітку погода в Урзуфі схожа з погодою в інших курортах України. Хоча тут досить часто випадають опади. Дощ в середньому буває 14 днів за усе літо. Більшість опадів припадають на червень. Температура повітря досягає відмітки в 33℃ в липні, при цьому її середнє значення коливається 25-28℃. Вода нагрівається до серпня і, іноді, досягає 28℃.

Погода в Урзуфі влітку

Погода в Урзуфі влітку

Погода в Урзуфі навесні і осінню

Сезон в Урзуфі починається в середині травня і триває до кінця вересня. Море прогрівається дуже швидко. У травні температура води вже досягає 20-22℃. Така температура дозволяє відкрити плавальний сезон вже на травневих святах. Що стосується осені, хоч температура повітря падає іноді до 14℃, це зовсім не відлякує відпочивальників. У такий час море перетворюється на справжню ванну, з якої важко когось витягнути.

Урзуф досить дощовитий, тому перед виїздом на цей курорт не зайвим буде поглянути на прогноз погоди. Це може допомогти вам скласти потрібні речі в сумку і бути у всеозброєнні.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи