Погода в Залізному порту

Автор: Владимир
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Отже, чого ж чекати від погоди в Залізному порту на період вашого перебування? Відразу хочеться відзначити, що Залізний порт, воістину, дуже тепле літнє місто. Жарко тут стає вже в травні і в цьому стані курорт знаходиться до кінця вересня.

Погода в Залізному порту влітку

Середня температура в червні-липні-серпні 28 ℃, а води – 24 ℃. Але не варто сподіватися на постійно суху і жарку погоду. Навесні, влітку і восени випадає в середньому по 40мм опадів, що робить Залізний порт ще й досить дощовим курортом.

Погода в Залізному порту влітк

Погода в Залізному порту влітк

Погода в Залізному порту навесні і восени

Сезон у Залізному порту починається вже з 1-го травня, коли натовпи відпочивальників користуються травневими вихідними і починають своє літо з популярного курорту. Вже до цього моменту вода прогрівається до майже комфортних 15 ℃. Температура повітря в цілому вже досягає 25 ℃, так що відкривати сезон купань не те, щоб можна, а потрібно.

Закривається купальний сезон вже ближче до жовтня. Хоча кожен рік відрізняється від попередніх і може подарувати як приємні, так і не дуже сюрпризи.

Але ось що дійсно складно, так це спрогнозувати погоду і бути готовим до всього в вашу відпустку. Дивитися за кілька місяців або тижнів на прогнози погоди марно. Всьому виною суміш степових і морських вітрів. Їх дуже складно передбачити і спрогнозувати. Тому все, на що варто сподіватися – так це на волю випадку. Або зазирнути в прогноз погоди в Залізному порту за кілька днів до виїзду. Такий прогноз може бути більш менш точним максимум на тиждень вперед. Ну або можна взяти з собою парасольку і парочку теплих речей, і тоді точно ніщо не зіпсує вам відпочинок.

Погода в будь-якому випадку не повинна зіпсувати вам довгоочікуваний відпочинок. Адже найкращий відпочинок – це відпочинок з хорошим настроєм і відмінною компанією. Залізний порт точно подарує вам масу незабутніх вражень і купу класних фоток в альбом.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи