Цікавий відпочинок в Східниці

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 8/6/2022
Зміст:

Наш світ – досить шумне та наповнене справами місце. Та давайте будемо чесними – між робочими графіками та дедлайнами іноді потрібно трохи більше ніж чашка кави. Хочеться прокинутися десь в Альпах, вдихнути аромат свіжого повітря та побачити за вікном безкрайні гори, чи не так?

Східниця – маленька Швейцарія в серці величних Карпат, оточена горами, лісами та лугами. Тут вас очікує незабутній досвід та відпочинок. Курортне містечко славиться своїми безкрайніми пейзажами, які в дуеті з мінеральними джерелами ваблять своїх гостей. Курорт відомий не лише своїми мінеральними та нафтовими джерелами, а і багатою історією. Ще у 14 ст. Східниця вперше згадувалася у літературі, як родовище нафти.

На території Східниці знаходиться історичний музей Омеляна Стоцького, який вперше натрапив на джерела в цій місцевості. Можна також відвідати Парк Ландшафту «Святого Пантелеймона Цілителя», який постійно зачаровує своєю красою всіх відвідувачів. Один з найкрасивіших храмів на Прикарпатті також знаходиться тут – Церква апостолів Петра і Павла. Це місце сили та віри. Також в селищі є вітрова станція, з якої черговий раз можна оцінити безмежну красу Карпат. особливо зацікавить джерело №357, що носить назву «Гліцеринове». Вода з цього джерела чудово підходить для вмивання, адже гліцерин допомагає шкірі відновити запас вологи та природній відтінок.

Звісно ж, найвідомішими місцями є джерела – їх тут налічується аж 38. Всі вони відрізняються хімічним складом води та цілющими властивостями. Наприклад, джерело №2 під назвою «Содова» є одним з найвідвідуваніших, оскільки його вода нагадує на смак відому марку «Боржомі». А от в джерелі №21 добувають усім відому воду «Нафтуся». Жінок особливо зацікавить джерело №357, що носить назву «Гліцеринове». Вода з цього джерела чудово підходить для вмивання, адже гліцерин допомагає шкірі відновити запас вологи та природній відтінок.

Містечко щороку пропонує цікаву розважальну програму для туристів. Можна відвідати справжній амфітеатр, послухати духову музику та навіть покататися на повітряній кулі.

Приїжджайте до таємного та неприборканого серця Карпат – Східницю. Тут ви зможете прогулятися серед тихих лісів, помилуватися природніми джерелами, а також відпочити від міського шуму.

Сьогодні Східниця – це сучасне місце для відпочинку як на одинці, так і всією родиною. Громада налічує велику кількість готелів та санаторіїв для всіх відвідувачів. Курорт чудово підходить як для любителів активного авантюрного відпочинку, так і для тих, хто надає перевагу пасивному безтурботному відпочинку та бажає провести час в тиші.

Та все ж, дещо об’єднує всі ці місця відпочинку – це віддаленість від шумних міст та можливість наповнити легені чистим гірським повітрям. Якщо ви бажаєте відновити своє здоров’я та сили, після чого попаритися в справжній карпатській сауні та відвідати спа-процедури – це місце для вас.

https://www.respecthotel.com.ua – СПА-готель “Respect” розташований за першим хребтом Карпат, а також простягається на 7.5 тис кв.м. З кожного вікна відвідувачі можуть милуватися незрівнянними пейзажами та сходом сонця.

Гостей очікує елегантний стиль в архітектурі, вишукане оздоблення номерів, а також персональний підхід персоналу. На території можна знайти СПА-центр, ресторан, та бар. Також є можливість поніжитися в басейні з видом на Карпати. У готелі також не забули і про наймолодших гостей – вони мають змогу бавитися у спеціальній ігровій кімнаті.
Готель старається, щоб гостям було добре.

Ласкаво просимо до Карпат!

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи