Карта подорожей Україною

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 29/6/2022
Зміст:

Подорожувати Україною – це безпрограшний та чудовий варіант, в нашій країні є, де побувати та що подивитися! Якщо з якихось причин мандрівник не може полетіти за кордон, можна запропонувати декілька чудових місць для відпочинку та подорожей Україною. Можна зазначити, що внутрішньоукраїнські подорожі позитивно вплинуть на економіку і буде можливість краще пізнати рідну країну.

Ми склали карту природи та парків України. Завдяки карті, ви зможете обрати свій найкращий маршрут.

  1. Парк, в якому стоїть побувати кожній людині, це дендропарк «Олександрія», який знаходиться в Києві. Цей парк найбільший в нашій країні та вражає своєю архітектурою.
  2. В Харкові є ботанічний сад. Історія найдавнішого ботанічного саду України розпочалась у 1804 р. Саме тоді Харківський університет вирішив заснувати сад площею близько 450 кв. м.
  3. Щодо ще однієї гордості харків’ян, то це Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького. Найкраще місце розваг та проведення сімейного дозвілля.
  4. Одеса може похвалитися Одеським парком імені Т. Г. Шевченка. В ньому побудовано Зелений театр та зроблено Центральний стадіон міста.
  5. Дніпро має водоспад з цікавою назвою «Поріг ревучий». Його створила людина у 2013 році. Він надихає своєю свободою та завдяки шуму води, можна розслабитися.
  6. Також одне із цікавих місць має Запоріжжя, це дитячий парк «Запорізький міський ботанічний сад». Колекція рослин дуже цікава та багата.
  7. Київ не перестає дивувати, ви можете прогулятися Пейзажною алеєю, яка дає можливість огляду людиною видів Подолу та Дніпра.
  8. Наступне місце для відпочинку – Скеля «Орлине гніздо», знаходиться у Кривому Розі, являє собою кілька скель на схилі річки.
  9. Ще одне гарне місце знаходиться у Кам‘янському, Дніпропетровська область – це блакитні озера. Тут ви можете надихнутися, набратися сил та підняти собі настрій.
  10. В Полтаві ви зможете піднятися на Іванову гору, яка має щось таємне та являє собою культура та історичне значення.
  11. Вінниця пишається Центральним міським парком, в якому можна подивитися на важливі пам’ятники, а також пройтися Алеєю славетних земляків.
  12. Ще одне знамените багатьом місце – озеро Синевір в Закарпатській області. Тут ви точно відчуєте у собі щось магічне та захочете повертатися сюди ще і ще. Озеро вселяє впевненість та після такого відпочинку можна впоратися з різними життєвими обставинами.
  13. Якщо хочете не лише відпочити та прогулятися мальовничим місцем, а й зробити гарні фотографії, то стоїть поїхати в парк «Китаїв», це Київ.
Поділитися:

Обговорення

Схожі записи