Як дістатися до Чорноморська

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Способи дістатися до Чорноморська

Чорноморськ дуже популярний у вузьких кругах поціновувачів хорошого відпочинку. І ті, хто побував у Чорноморську, вважають за краще не розголошувати секрети його місця розташування, щоб цей курорт не став черговим заповненим місцем відпочинку. Курорт, очевидно, досить хороший. І з різних чуток справа тут не лише в морській трійці “пахлава-кукуруза-кревЄтки”. Тут дуже чисті пляжі і море, тихо, приємна погода, а головне, приємні ціни на відпочинок.

Але як же сюди потрапити? Відкриваємо вам секрет і посвячуємо вас в таємницю: де знаходиться Чорноморськ і як туди дістатися.

Отже, близькість Чорноморська до Одеси натякає на те, що головним орієнтиром і напрямом є саме найголовніший курорт України. Так, безумовно, Одесу відвідують мільйони туристів і натовпами розташовуються на її порою тісних пляжах. Але далеко не усі знають, що є ще Чорноморськ в 20 км від Одеси. А дістатися до нього можна і на автомобілі або таксі, а також за допомогою автобусів.

Далі розглянемо усі варіанти детальніше, щоб шлях у Чорноморськ був гранично ясний.

Як дістатися до Чорноморська на автомобілі

Є два варіанти потрапити у Чорноморськ: через Одесу або Затоку. Все залежить з якого боку ви їдете.

Як доїхати до Чорноморська на авто з Одеси

Щоб дістатися до Чорноморська з Одеси вам треба виїжджати по Овідіопільській дорозі. Ви проїдете поворот на ринок “7-й км” (чи не проїдете ?) і далі на круговому русі вам необхідно буде з’їхати на другому з’їзді у напрямі Білгород-Дністровського.Через 13 км. шляху вам необхідно повернути наліво убік Молодіжне/Александровка. Ще 4 км. і зробіть поворот направо по вказівниках “Чорноморськ”. Ще 3 км. руху по вказівникам і ви досягнете кінцевої мети.

Увесь шлях від Одеси до Чорноморська займе у вас близько 50 хвилин. Відстань від центру Одеси до центру Чорноморська – 32 км.

Можете скористатися Google картами, які точно допоможуть вам в дорозі.

Як дістатися Чорноморська на авто з Одеси

Як дістатися Чорноморська на авто з Одеси

Як доїхати до Чорноморська на авто з Затоки

Із Затоки до Чорноморська маршрут не сильно складний. Вам усього лише треба виїхати на вулицю Залізничну в Затоці. Це і буде початок дороги Р70, яка веде у напрямі Одеси. Проїхавши 10 км. в Кароліно-Бугазі вам необхідно буде звернути управо з цієї дороги по вказівникам убік Грибовки/Санжейки/Чорноморська. Через 15 км. в Санжейці до вас долучиться дорога на Овідіопіль, тут вам треба продовжувати рух прямо. Далі ще близько 6 км. і поворот направо по покажчику на Чорноморськ. Через 3 км. руху по головній ви прибудете в довгожданий курорт.

Шлях від Затоки до Чорноморська займе у вас всього 40 хвилин. Проїдете ви 35 км. Головне – не піддатися спокусі заїхати і залишитися жити на не менш привабливих курортах Грибовці і Санжейці.

Карта в допомогу від Google.

Як дістатися Чорноморська на авто із Затоки

Як дістатися Чорноморська на авто із Затоки

Як дістатися до Чорноморська на автобусі

Автобус – найпопулярніший вид транспорту на шляху у Чорноморськ. Звичайно, комфортом він однозначно поступається автомобілю. Але автобусів дуже багато і вони значно дешевше за таксі або проїзд на своєму авто.

Як дістатися до Чорноморська на автобусі з Одеси. Розклад

З Одеси автобуси ходять практично кожні 15 хвилин. Починають вони свій шлях з автостанції “Привоз” ( вул. Новощепний ряд, 5) або з “Сьомого кілометра” (Овідіопільський р-н, пгт. “Авангард”, вул.Базова 20).

Як дістатися Чорноморська на автобусі із Одеси. Розклад

Як дістатися Чорноморська на автобусі із Одеси. Розклад

Як дістатися до Чорноморська на автобусі з Білгород-Дністровського. Розклад

А ось з Білгород-Дністровського добратися в Чорноморська дещо важче. Всього один рейс, і той нічний. Адреса автостанції : вул. Вокзальна, 2.

Як дістатися Чорноморська на автобусі із Білгород-Дністровського. Розклад

Як дістатися Чорноморська на автобусі із Білгород-Дністровського. Розклад

Як дістатися до Чорноморська на потязі. Розклад потягів

Що стосується сполучення потягів, то воно відсутнє ще з далекого 2000 року. З тих самих пір станція “Іллічівськ” знаходиться в покинутому і не робочому стані. Що ж, вже в 2020 році місцева влада обіцяє відновити електрички з Одеси до Чорноморська. Ну а ми з нетерпінням чекатимемо.

Висновки

Чорноморськ відкритий для усіх. І з кожним роком тут все більше туристів. Дістатися до Чорноморська не складе труднощів, варто лише захотіти.

У Україні ще так багато незвіданих і красивих місць для відпочинку. І ми їх відкриватимемо для вас. Подорожуйте із задоволенням.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи