Погода у Коблевому

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Хто створив це райське місце під назвою Коблеве?! Клімат в цьому місці – це реальне 8-е диво природи. Тут ви не тільки зможете насолодитися курортними справами, а й оздоровити своє тіло. Природа нагородила Коблеве відмінним місцем з помірно-сталою теплою погодою. Навіть взимку температура рідко перевалює в мінус. А в теплі місяці, хоч дощі і трапляються, але вони лише доповнюють ваш відпочинок, ні в якому разі не шкодячи йому.

Погода у Коблеве влітку

Плануючи свій відпочинок у Коблевому на літні місяці ви цілком зможете очікувати сприятливої ​​погоди. Середня температура в червні, липні і серпні коливається в межах 27-35 ℃. Але це ні в якому разі не говорить про спеку. Свіже морське повітря в поєднанні з сосновими лісами навколо курорту не дає погоді вас виснажити, а тільки додає сил. Температура води планомірно прогрівається до серпня і становить 19-28 ℃.

Погода у Коблевому влітку

Погода у Коблевому влітку

Погода в Коблевому навесні і восени

Сезон для відпочиваючих на курорті Коблеве починається ще на початку травня і триває аж до середини осені. Погода вже навесні починає радувати і манить туристів. Вода до травневих свят прогрівається вже до 14-16 ℃ і сміливці цілком уже можуть відкривати сезон купань. До осені Чорне море настільки прогрівається, що навіть в жовтні в ньому ще можна купатися.

Погода в Коблевому хоч і стабільно суха, все ж перед поїздкою слід перевірити прогнози погоди на дні вашого відпочинку. Тоді ви точно будете у всеозброєнні і нічого не зможе вам перешкодити провести незабутній відпочинок влітку 2020 року в Коблевому.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи