Вартість розваг в Одесі в 2024 році

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 16/12/2023
Зміст:

Літо 2024 настало, сезон, не дивлячись ні на що, почався, а це означає, що треба готуватися до відпустки і планувати його вже зараз. І щоб якісно все спланувати, звісно, треба прорахувати свій бюджет на відпочинок і можливі витратні складові. Ми не говоритимемо про те, скільки коштує житло в Одесі. Ви зможете подивитись ціни по цьому посиланню. А поговоримо ми про вартість розваг, таких як: банани, скутера, гірки та інше.

Спеціально для цієї статті ми поїхали в найпопулярніший курорт України – Одесу і дізналися там актуальні ціни на розваги в 2024 році.

Скільки коштує катамаран в Одесі

На сьогодні орендувати катамаран в Одесі досить не просто. З усіх статей на інших ресурсах нам надавалася інформація, що на кожному пляжі є катамаран і його вартість близько 250 грн. в годину. Але насправді, знайти катамаран виявилося ще тією задачкою. Чи то це впав попит на них, чи то за зиму вони усі зробилися непридатними. Відповіді ми так і не упізнали.

Катамарани ми знайшли на пляжі Чайка, на 13-ій станції Фонтану і на Ланжероне. Якщо ви будете в Одесі і знайдете ще пляжі з катамаранами, обов’язково пишіть в коментарях де вони знаходяться.

Що стосується вартості, то ціна дуже сильно здивувала – 400-450 грн в годину. За цю суму вам пропонується катамаран з гіркою або з тентом. На мій погляд, ціна дуже завищена, але попит на них є. Все-таки приємно заплисти подалі від пляжного шуму і насолодитися чистим і прозорим Чорним морем.

Вартість оренди катамарана – 400-450 грн. за годину.

UPD: Нам підказали, що на пляжах Лузановки катамарани можна орендувати за 240 грн./годину, а в Крижанівці по 140 грн./година.

Скільки коштує катамаран в Одесі 2020

Катамаран в Одесі

Скільки коштує банан в Одесі

Водні банани вже який рік є найпопулярнішим видом розваг на пляжах України. Це і дешево, і екстремально, і прикольнj. Підходить як для дітей, так і для дорослих.

До ваших послуг надаються одинарні, подвійні або потрійні банани. Зустріти їх можна абсолютно на кожному пляжі. А вартість за одну “покатушку” складе всього 100 грн. з людини. За ці гроші вас покатають по хвилях услід за скутером і перевернуть пару разів для тої самої адреналінової насолоди.

Вартість катання на банані – 100 грн. з людини.

Скільки коштує покататися на банані в Одесі 2020

Катання на банані-бетмені

Cкільки коштує покататися на банані в Одесі 2020

Катання на подвійному банані

Скільки коштує покататися на пігулці в Одесі

Це, мабуть, самий екстремальний вид дозвілля. Будьте готові до того, що треба буде дуже, ДУУУЖЕ, міцно триматися. А якщо море буде неспокійним, то напружитися доведеться навіть тим м’язам, про існування яких ви і не знали. Після такої прогулянки у вас однозначно болітимуть руки, а при великих хвилях – ще і попа.

Вартість катання на пігулці – 200 грн. з людини.

Скільки коштує покататися на пігулці в Одесі 2020

Катання на пігулці

Скільки коштує прокат скутера в Одесі

Водний мотоцикл або, як його частіше називають, скутер – найприємніший і найвільніший пляжний атракціон. Ви можете прокотитися на ньому з інструктором або без нього. З інструктором, можливо, буде цікавіше, оскільки він є професіоналом і покаже вам декілька трюків, від яких вам захопить дух. Але якщо ви вже пробували плавати на ньому самостійно, то кайфанете більші. Повна свобода і декілька сотень кінських сил під ногами. Вам проведуть короткий, але дуже строгий інструктаж, і в дорогу.

Вартість оренди скутера – 400 грн. за 5 хвилин.

Скільки коштує оренда скутера в Одесі 2020

Оренда скутера

Скільки коштує спуститися з гірки в Одесі

Гірка – просто радість для дітей. Потік вересків і криків просто не припиняється ні на хвилинку. Перед кожною гіркою постійно стоїть черга з діточок. Але іноді освіжитися лізуть і дорослі.

Вартість спуску на водній гірці – 10 грн. за 1 раз.

Скільки коштує водна гірка в Одесі

Спуск з водної гірки

Скільки коштує аквапарк в Одесі

Деякі можуть запитати: “А навіщо аквапарк, якщо поруч море”? Відповідь проста – величезна кількість атракціонів, басейни, закрита територія без натовпів відпочивальників. Окрім цього, трапляються нашестя медуз або, як в нашому випадку, організовується суцільна стіна водоростей, які поширюються на декілька десятків метрів і неабияк напружують. У такому разі аквапарк – істинний порятунок.

Вартість аквапарку – 500 грн. дитячий і 700 грн. дорослий за день.

Скільки коштує аквапарк в Одесі

Аквапарк Одеса

Скільки коштує парасолька на пляжі в Одесі

Без пляжної парасольки на пляжі просто не вижити. Тому обов’язково беріть її з собою або орендуйте на місці. На кожному пляжі вам видадуть скільки завгодно парасольок. Одної на двох цілком достатньо. Будьте готові до того, що на деяких пляжах парасольку можна узяти тільки в комплекті з шезлонгом.

Вартість оренди пляжної парасольки – 20-50 грн. в день.

Скільки коштує шезлонг на пляжі в Одесі

Шезлонги можна орендувати на усіх пляжах Одеси. Ціни досить демократичні і дозволяють комфортно відпочити кожному пляжному туристові.

Вартість оренди пляжного шезлонга – 100-150 грн. в день.

Скільки коштує шезлонг і парасолька на пляжі в Одесі

Парасольки і шезлонги на пляжі

Скільки коштує оренда бунгало на пляжі в Одесі

Бунгало є на кожному пляжі. Дуже зручне велике ліжко, повністю покрите навісом, зі шторками або без. Дуже комфортно і створює відчуття відокремленості, чого зазвичай мало в постійному шумі Одеси.

Вартість оренди бунгало на пляжі – 600-1000 грн. в день.

Скільки коштує оренда бунгало на пляжі в Одесі

Бунгало на пляжі

Завершальні слова

Одеса просто вирує своїми курортними розвагами. І тижня буде мало, щоб насолодиться нею і встигнути спробувати все. Окрім морських втіх є і порт, і Дерибасівська, і Аркадія і навіть затонулий танкер Delfi. Я вже не говорю про колорит і місцевих жителів. Вартість розваг трохи вища, ніж на інших курортах України, але ціни не кусаються.

Будьте уважні і відповідальні. Пандемія Covid-19 ще не закінчилася і з кожним днем число заражених б’є нові рекорди. Обов’язково носіть маски і дотримуйтеся дистанції.

Поділитися:

Обговорення

Вика

Сколько стоит Бетмен в Одессе?

20 Липня | 16:22
    Вова

    в том году стоило 100 грн. с человека.

    20 Липня | 21:58
Алина

Неправильная информация по катамаранам.
Полно их в Лузаноке по 240 грн. и в Крыжановке по 140 грн в час.
Есть также каяки и сап-борды в большом количестве.
Так что не стоит нагнетать обстановку ложной информацией

14 Липня | 12:45
    Кирилл

    Спасибо вам за информацию. Я добавил в статью ваши данные. Хочу заметить, что данная статья носит информационный характер, то, что я своими глазами увидел в Одессе. До Лузановки или Крыжановки, к сожалению, мы не дошли.

    14 Липня | 14:19
Игорь

Сколько стоит вход на пляж?

5 Липня | 11:42
    Инна

    я не видела платных пляжей. все вроде как бесплатные. платные – шезлонги, зонтики и прочее

    6 Липня | 08:56
Alina

Кто был в Одессе этим летом, скажите, на пляже можно рассчитаться карточкой? или с собой нужны наличные?

4 Липня | 14:10
    Влад

    в кафе можно. а кукурузу на пляже продают только за наличные)))

    6 Липня | 08:53
Ирина

Подскажите, есть ли какие то скидки для именинника в аквапарке?

3 Липня | 08:23
    Дима

    да, бесплатный) но если вам до 18 лет))))

    6 Липня | 09:00
Лиза

Ах, Одесса…Цены действительно немного выше, чем в других курортах. Нужно быть готовым потратить серьезную сумму, если хотите активно провести отдых.

3 Липня | 06:29
Ольга

Спасибо большое, очень полезная статья. Едем через два дня в Одессу!

1 Липня | 21:12

Схожі записи