Як доїхати до Рибаківки

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 13/7/2021
Зміст:

Як дістатися Рибаківки на авто

Рибаківка є досить привітним і принадним курортом. Заманює він своїм тихим спокоєм і досить низькими цінами на послуги. Єдиний великий мінус, який вже, ніби як, почали усувати, – ця якість дорожнього покриття. А, якщо бути повністю відвертим, його відсутністю. Саме про цю трасу міжнародного значення ходять легенди про те, що по цій дорозі колись можна було їхати понад 30 км/год.

Так або інакше, дорога не зможе стати на заваді насолоді відмінним відпочинком у Рибаківці. Запасаємося терпінням і їдемо. З будь-якої точки України ви дістанетеся до Рибаківки, якщо включите у свій маршрут Миколаїв або Одесу. До речі, екскурсія по цих містах прекрасно доповнить ваш відпочинок.

Як доїхати в Рибаківку на авто з Миколаєва

З Миколаєва вам слід виїжджати по трасі М14 у бік Одеси. Через 60 км. шляху ви побачите вказівник “РИБАКІВКА/БАЗА ВІДПОЧИНКУ “ЛУГОВЕ”, який підкаже вам правильний поворот наліво. Далі орієнтуйтеся дорожним знакам і тримайтеся хорошої дороги. Тоді, через 18 км., ви прибудете до Рибаківки.

Маршрут з Миколаєва до Рибаківки провезе вас 80 км. приблизно за 1 годину і 10 хвилин.

Як дістатися Рибаківки на авто з Миколаєва

Як дістатися Рибаківки на авто з Миколаєва

Як доїхати в Рибаківку на авто з Одеси

Перший крок на шляху до вашого відпочинку в Рибаківці – виїхати з Одеси по трасі М14 у напрямі Миколаєва. По трасі треба проїхати 70 км. Далі ви побачите вказівник “РИБАКІВКА/БАЗА ВІДПОЧИНКУ “ЛУГОВЕ”, керуючись яким треба повернути направо. Далі рухайтеся згідно з вказівниками і по нормальній дорозі ще 18 км. до місця призначення.

Всього в дорозі ви пробудете близько півтора годин, проїхавши в цілому 88 км.

Як дістатися Рибаківки на авто з Одеси

Як дістатися Рибаківки на авто з Одеси

Як дістатися Рибаківки на автобусі (маршрутці)

Для тих, хто подорожує не на авто, дістатися автобусами до Рибаківки – цілком посильне завдання. У літній час ви зможете знайти досить багато пропозицій від приватних перевізників. До цього всього ще можна додати такі сервіси, як “BlaBlacar”. Та і не забувайте, що багато люб’язних господарів пансіонатів і баз відпочинку надають послугу трансферу.

Ну а нижче – діючий розклад рейсових автобусів.

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Миколаєва

Автобуси у напрямі Рибаківки вирушають з автостанції “Дачна” в Миколаєві, яка знаходиться за адресою: вул. Чкалова, 8А.

Вартість квитка на автобус Миколаїв – Рибаківка в 2021 році – від 91.12 грн. до 95.42 грн. (При купівлі квитків на автовокзалі)

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Миколаєва. Розклад

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Миколаєва. Розклад

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Одеси

До Рибаківки з Одеси ви зможете поїхати з автостанції “Одеса Привіз”, яка знаходиться за адресою: вул. Новощепний ряд, 5. Розклад не остаточний і слід його перевіряти перед плануванням своєї поїздки. Вартість квитка приблизно 150 грн

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Одеси. Розклад

Як дістатися Рибаківки на автобусі з Одеси. Розклад

Поділитися:

Обговорення

Наталия

Какая цена до Рыбаковка от визирки?

1 Серпня | 08:01

Схожі записи