Погода в Росєйці

Автор: Владимир
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як і усі курорти Одеської області, Росєйка досить доброзичлива до усіх її гостей. Цей курорт зможе оздоровити і освіжити будь-якого відпочивальника, ну і звичайно, подарувати йому довгожданих сил і зарядити бадьорістю. Клімат тут досить м’який і розташовує туристів повертатися в Росєйку з року в рік.

Погода в Росєйці влітку

Влітку погода в Росєйці практично завжди сонячна і курортна. Але іноді сюди приходять і зливи. Всього за літо в середньому 14 дощових днів. Найжаркіший місяць – липень. Температура в тіні може доходити до 33℃. А ось ще в червні температура повітря вночі може опуститися до 14℃. Освіжає, чи не так? Традиційно, море прогрівається до серпня, і температура води доходить до 27℃.

Погода в Росєйці літом

Погода в Росєйці влітку

Погода в Росєйці навесні і восени

Сезон у Росєйці відкривається першими туристами ще на травневі свята. Повітря прогрівається до 20-24℃, а вода досягає відмітки в 15-17℃. Досить свіжо, але хіба така температура може завадити першопроходцям?! Що стосується закінчення сезону, то все закінчується оксамитовим сезоном у кінці вересня – початку жовтня. Навіть найсміливішим вже стає важко виходити з моря на холодну сушу.

Хоч клімат у Росєйці на вигляд досить затишний і сонячний, ви ніколи не застраховані від дощовитих, іноді, зливових днів. На щастя, прогнози в Україні стали набагато точніше. Тому рекомендуємо вам перед поїздкою заглянути в прогноз погоди в Расєйці на дні вашого відпочинку. Це точно не буде зайвим, а тільки допоможе вам впоратися з такою ситуацей.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи