Чи можна вночі купатися в Чорному морі?

Автор: Владимир Ленский
Дата: 29/2/2020
Зміст:

Давайте поговоримо про таку цікаву тему, як нічне купання у Чорному морі. Багато, хто бував на морі, хоч іноді, але замислювалися, а як це – плавати вночі у морі. У деяких першою реакцією після таких думок був страх. Страх незвіданого.

Давайте відповімо на перше запитання.

Купатися вночі у Чорному морі – небезпечно?

Купатися вночі у Чорному морі небезпечно в декількох випадках.

  • Якщо ви перебрали з алкоголем. Серйозно, це дуже небезпечно. Більшість нещасних випадків вночі на море відбувалися через алкоголь. У деяких містах навіть забороняли вночі купатися в море саме через те.
  • Якщо на пляжі нікого немає. Ррозраховувати на допомогу рятувальників вночі не доводиться. Тому важливо щоб хтось був на пляжі і зміг в разі чого прийти вам на допомогу.
  • Ще хочеться додати один момент. Як сказав хтось із місцевих жителів курортного міста, основна небезпека в нічному купанні полягає в тому, що речі ваші можуть вкрасти. Відпочинок запам’ятається на все життя, але запитайте себе – чи готові йти голяка додому?

    В цілому, ніякої небезпечної живності у Чорному морі вночі не водиться. Немає ніяких чудовиськ, які чекають появу місяця, щоб вийти на полювання. Щодо цього можете не переживати.

    В іншому, якщо дотримуватися основних правил, то купатися вночі також безпечно, як і в день.

    Поділитися:

    Обговорення

    Схожі записи