Як дістатися до Ялти (Азовської)

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто

Селище міського типу з відомою назвою Ялта знаходиться в Мангушському районі Донецької області України. Дістатися до цього курорту ви зможете з будь-якої точки України або інших країн, побудувавши свій маршрут через такі великі міста, як Запоріжжя, Маріуполь або Мелітополь. Далі розглянемо детальніше кожен залишок вашого маршруту від цих міст до Ялти.

Як доїхати до Ялти (Азовської) на авто із Запоріжжя

Самий затребуваний і популярний маршрут в Ялту лежить через Запоріжжя. Велика частина відпочивальників проїжджає саме Запоріжжя на шляху до курорту. Почати треба з того, що вам треба знайти трасу Е105 на виїзді з міста. По ній ви проїдете близько 50 км. Потім, відразу після Васил’ївки, шукайте поворот наліво по вказнікам Токмак/Бердянськ. Ви опинитеся на дорозі Р37 і проїдете по ній 125км. Після цього на трасі буде круговий рух, на якому треба буде з’їхати на третьому з’їзді у напрямі Маріуполя. Проїхавши по трасі М14 64 км., прямо перед Мангушем, вам треба буде згорнути направо по вказівникам Білосарайська коса/Ялта. Далі ще 9 км. і поворот наліво по дорожнім знакам. До Ялти залишиться всього якихось 5 км.

Всього ви проїдете 265 км., витративши близько 4 годин.

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто із Запоріжжя

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто із Запоріжжя

Як доїхати до Ялти (Азовської) на авто з Мелітополя

Якщо локація вашого рідного міста примушує будувати свій маршрут через Мелітополь, то вам необхідно рухатися по трасі М14 у бік Маріуполя відразу після нього. Проїхавши 171 км., біля Мангуша буде поворот направо на дорогу Т0523 по вказівниках Білосарайська коса/Ялта. Вам треба буде повернути наліво через 9 км. і проїхати ще 5 км. І ви побачите себе на довгожданому курорті Ялта.

Всього ваш шлях займе 2 години 30 хвилин, а проїдете ви близько 186 км.

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто з Мелітополя

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто з Мелітополя

Як доїхати до Ялти (Азовської) на авто з Маріуполя

Найкоротший по дистанції маршрут з Маріуполя в Ялту проходить уздовж узбережжя. Рухайтеся по дорозі Т0523 убік Білосарайської коси/Мелекіно. І стежте за дорожніми знками, згортати кудись особливо не доведеться. Маршрут досить легкий.

Здолати дистанцію в 32 км. ви зможете за 40 хвилин.

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто з Маріуполя

Як дістатися до Ялти (Азовської) на авто з Маріуполя

Як дістатися до Ялти (Азовської) на автобусі (маршрутці)

Автобуси з Маріуполя в Ялту можна знайти на проспекті Світу 127, де знаходиться автостанція АС- 2. Маршрутка №66 їздить не часто, але стабільно згідно розкладу. На допомогу в літній період приходять приватні перевізники, так що дістатися до Ялти на автобусі ви зможете у будь-якому випадку.

Як дістатися до Ялти (Азовської) на автобусі (маршрутці). Розклад

Як дістатися до Ялти (Азовської) на автобусі (маршрутці). Розклад

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи