Погода в Катранці

Автор: Владимир Ленский
Дата: 3/7/2020
Зміст:

“Погода? У Катранці влітку? Та про що може бути мова? Звичайно поганої погоди у нас немає”. Саме так голосно заявляють місцеві жителі, коли цікавишся у них погодними умовами. Перевірити, насправді, це не складно. Можна узяти будь-який погодний архів і звірити його з версією місцевих.

За даними пошукових систем, погода в Катранці тримає планку по-справжньому теплого морського курорту. Навіть взимку температура вдень не опускається нижче 2℃. Що ж, давайте поглянемо на ситуацію детальніше.

Погода в Катранці влітку

Літо в Катранці хоч і жарке, погоду можуть злегка освіжати дощі. На усе літо в середньому доводиться 17 дощових днів. Не мало не багато, а перевірити прогноз погоди в Катранці перед виїздом треба. Температура води до червня прогрівається до комфортних 19-25℃, а до серпня досягає відмітки в 27℃. На сонці вдень дуже жарко, особливо опівдні в липні. Температура може доходити до 36℃ на сонці.

Погода в Катранці літом

Погода в Катранці влітку

Погода в Катранці навесні і восени

Сезон, як і на будь-якому південному курорті країни, відкривається вже на травневі свята, а закінчується з приходом осінніх холодів у кінці вересня. До 1-го травня вода прогрівається до 13-15℃, а до 31-го – вже 20℃. У вересні середня температура води 20-25℃. Тому повноцінним сезон можна рахувати в 5 календарних місяців.

В заключенні, хотілося б відмітити, що Катранка – досить жаркий, але і дощовитий курорт. Обов’язково перед поїздкою слід подивитися прогноз погоди на декілька днів вашого відпочинку. Так ви зможете узяти потрібні речі на випадок дощу, а, можливо навіть, злегка підкоригувати свої плани.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи