Погода в Лазурному

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

На цій сторінці постараємося максимально забезпечити вас інформацією про погоду в селищі Лазурному.
Клімат у Лазурному помірно-континентальний. На цьому курорті дощі рідкісні, переважно в холодні місяці. Сонячна погода панує в Лазурному.

Погода в Лазурному влітку

Погода влітку в селищі Лазурне може порадувати будь-якого відпочиваючого, який хоче позасмагати на пляжі і виключити зі свого курортного гардероба речі, які б стали в нагоді в дощову погоду. Червень, липень і серпень – найбільш затребувані відпочиваючими місяці. Середня температура повітря в селищі коливається в діапазоні 28-35 ℃. Вода в свою чергу прогрівається до 25 ℃ до серпня.

Погода в Лазурному влітку

Погода в Лазурному влітку

Погода в Лазурному навесні і восени

Відпочиваючі починають заповнювати просторі пляжі Лазурного вже в травні. Сезон закінчується в кінці вересня. Погода в травні і вересні в Лазурному цілком дозволяє і плавати, і спокійно засмагати на пляжі. Середня температура в травні і вересні 18-25 ℃. Температура в травні зазвичай не досягає рівня в 17 ℃, а ось у вересні вона поступово знижується від позначки в 25 ℃ до 18 ℃.

Незважаючи на сталість погоди, її все ж варто враховувати в плануванні свого відпочинку. Прогнози погоди в Лазурному необхідно моніторити за кілька днів до вашого виїзду. Необхідно перевірити дані про погоду відразу з декількох ресурсів – так ви точно зможете уявити середнє значення того, що вас чекає. Як говориться, попереджений – значить озброєний. А у випадку з відпусткою, ніщо не повинно його зіпсувати.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи