Як бюджетно відпочити у Карпатах

Автор: Анастасия Остапова
Дата: 6/12/2021
Зміст:

Карпати – місце, яке підкорює своїми видами тисячі туристів. Особливо взимку, природа виглядає як у казці, велично та по-справжньому святково. Люди з усіх регіонів України приїжджають, щоби відпочити. В результаті такого ажіотажу, може скластися враження, що відпочинок у горах – це дуже дорого. Але є кілька порад, які допоможуть заощадити ваші гроші та організувати бюджетний відпочинок у Карпатах.

Щоб знайти житло якнайдешевше, потрібно подбати про це заздалегідь і зупиняти свій вибір на менш розкручених курортах. Часто туристичні агенції пропонують тури, в які вже входять проживання та забезпечення вашого дозвілля. Тим самим вирішують вашу проблему, як недорого відпочити в Карпатах взимку. Якщо тури вам здаються дорогими, то можна заощадити, знявши будиночок в одному з селищ. Така оренда обійдеться дешевше, але про харчування та розваги потрібно буде подбати самому. Заощадити на відпочинку в Карпатах можна, якщо вибирати не розпіарені курорти. Тобто замість Буковеля можна вибрати Лумшори або Дземброню, які хоч і не є такими популярними, проте здатні залишити яскраві спогади у туристів. Ці курортні місця, в яких по-своєму душевно і так само їх можна відвідати з сім’єю або в дружній компанії.

Недорогі курорти у Карпатах

Плануючи свій відпочинок, можете звернути увагу на деякі менш популярні, і водночас чудові та недорогі курорти. У цих місцях відносно недорогі ціни на житло та харчування. Але незважаючи на це, ви зможете побачити неповторні схили гір, насолодитися місцевим колоритом, відпочити душею та тілом. Така подорож запам’ятається вам назавжди.

Одним із таких місць, яке варто відвідати, – це Драгобрат. Сюди приїжджають, щоб по-справжньому насолодитися густим хвойним лісом та захоплюючим видом на вершини гір. Як бонус, ви зможете покататися на лижах або сноуборді крутим схилом. Ціни дуже приємні. Ціна за номер починається від 500 грн., залежно від сезону.

Ще одним із прекрасних селищ Карпат є Ворохта – це високогірний курорт, що лежить у верхів’ї річки Прут. Там ви знайдете чим зайнятися на дозвіллі: на території знаходяться гори, річки, озера і багато зон відпочинку. Курорт здивує вас своїми визначними пам’ятками. Ціна за номер там розпочинається від 250 грн.

Якщо ви зібралися відсвяткувати новорічні свята у горах, ви побачите справжній український колорит та пізнавально проведете час. Навіть якщо ви вирішили недорого відпочити в Карпатах узимку – це цілком можливо.

Щоб легше організувати ваш відпочинок, ми створили рейтинг недорогих курортів у Карпатах:

  1. Драгобрат
  2. Микуличин
  3. Ворохта
  4. Криворівня
  5. Славське

Можете не сумніватися, що отримаєте море вражень, обслуговування на найвищому рівні, а найголовніше – справжню українську гостинність, яка дозволить почуватися як удома. У Карпатах є ще багато місць, де можна підібрати відпочинок під будь-який гаманець. Знайти їх можна на нашому сайті у розділі Карпати. Плануйте поїздку заздалегідь та насолоджуйтесь чудовою атмосферою Карпат.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи