Як дістатися до Грибівки

Автор: Владимир Ленский
Дата: 19/7/2021
Зміст:

Способи дістатися до Грибівки

Ні для кого не секрет, що Одеська область просто усіяна курортами на будь-який смак і колір. Що ж, близькість Чорного моря і чистота повітря завжди переманювали відпочивальників на свою сторону.

У цьому величезному виборі хороших місць для відпочинку цілком реально загубитися. Але є одно затишне містечко, яке входить в наш ТОП-3 курортів Одеської області. Це Грибівка. І в цій статті ми розповімо вам, як без зусиль дістатися до Грибівки:

  • на автомобілі
  • на потязі
  • на автобусі

Як дістатися до Грибівки на автомобілі

У Грибівку на автомобілі можна добратися з двох сторін: з боку Одеси і з боку іншого курорту – Затоки (перекриває напрями Білгород-Дністровська і Ізмаїла). Більшість приїжджих, природно, прокладатимуть свій маршрут через Одесу, заразом відвідавши і насолодившись її колоритом.

Але будьте уважні, дороги по області дуже підступні. Коли вже море близько і відчувається наближення освіжаючого бризу, багато хто не щадить себе і машини. А це потім може обернутися в солідні суми і зіпсований настрій.

Як доїхати до Грибівки на авто з Одеси

З Одеси є два приблизно однакових маршрута в Грибівку. Ми розберемо найбільш оптимальний, на нашу думку.

Отже, якщо ви не заїжджали в Одесу, а залишили її на десерт, то маршрут ваш упреться в Об’їзну дорогу. Слідуйте по ній, поки не побачите круговий рух із з’їздом на дорогу Р70 у напрямі Білгород-Дністровського (навіть якщо ви в’їхали в Одесу, то виїжджаючи з неї, вам краще всього буде знайти саме цю дорогу). Рухайтеся по цій дорозі приблизно 20 км. Потім, в селі Барабой, ви побачите поворот наліво по покажчиках Богатирівка/Дальник. Потім вам треба проїхати ще 11 км. увесь час прямо, нікуди не звертаючи з головної і минувши поворот наліво на Санжійку.

Всього ви проїдете 31 км. за 40 хвилин.

Детальніше ви зможете вивчити маршрут у Грибівки з Одеси по цьому посиланню.

Як дістатися до Грибівки на авто и з Одеси

Як дістатися до Грибівки на авто и
з Одеси

Як доїхати до Грибівки на авто з Затоки

У Грибівку з Затоки ви можете потрапити, практично, миттєво. Варто просто знайти вулицю Залізничну і почати свій шлях по вказікниках у бік Грибівки. Через 11 км. вашого шляху, в Кароліно-Бугазі вам треба буде згорнути управо убік Грибівки/Санжійки і проїхати ще близько 10 км.

Маршрут від Затоки до Грибівки займає близько 20 хвилин, за які ви проїдете 21 км.
Детальніший маршрут від Google.

Як дістатися до Грибівки на авто з Затоки

Як дістатися до Грибівки на авто з Затоки

Як дістатися до Грибівки на автобусі

Що-що, а ось дістатися до Грибівки на автобусі – той ще квест. На автовокзалі білет до Грибівки вам не продадуть. Але ви можете розраховувати на приватних перевізників і таксистів.

В принципі, відстань з Одеси всього 40 км., і ціна не буде сильно велика, особливо, якщо ви їдете не один. Але є ще пару варіантів :

  • Ви можете доїхати до Черноморска на автобусі з Одеси, а далі пересісти на приватні маршрутки або таксі.
  • З автостанції на Старосінної площі з 2-й платформи (біля ж / д вокзалу), потрібно знайти автобус №86 або 86А, який ходить за розкладом щогодини, з 7:00 до 19:00. Цей автобус повинен привезти вас в Грибівку, але краще уточнити цю деталь у водія.

Взагалі, не лякайтеся, транспорту вистачає у будь-якому напрямі в літній період. І прибувши в Одесу ви точно зможете знайти відповідний автобус. Просто заздалегідь його забронювати доки немає можливостей.

Як дістатися до Грибівки на потязі. Розклад потягів

З Одеси ви зможете доїхати до Грибівки на електричці, яка їде на Білгород-Дністровський. Виходити треба на станції “41 км”. і ще здолати маршрут в 5 км. Благо, таксистів там вистачає.

Як дістатися до Грибівки на потязі. Розклад потягів

Як дістатися до Грибівки на потязі. Розклад потягів

Висновки

Безумовно, Грибівка не багата офіційними способами проїзду. Але це не повинно вас якось відлякувати. У літній час активізується досить багато приватних перевізників, які за адекватними цінами зможуть вас довезти до курорту.

Якщо у вас є в запасі ще способи проїзду в Грибівку, просимо залишити їх в коментарях.

Подорожуйте! Це того варто!

Поділитися:

Обговорення

Марина

Сколько стоит билет до грибовки

5 Серпня | 15:56

Схожі записи