Як доїхати на Чорноморську Косу

Автор: Кирилл Черепахин
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Як дістатися на Чорноморську Косу на авто

Ну хіба можна залишити цей курорт без уваги і не відвідати його хоч би раз в житті. Цьому нічого не повинно завадити. Навіть дороги, точніше їх відсутність. Але через терни до зірок, і будь-яка складність – не складність.

Доїхати на Чорноморську Косу ви зможете з будь-якої точки України, включивши у свій маршрут такі міста, як Миколаїв або Одеса. Нижче ми розглянемо деталі поїздки з цих міст.

Як доїхати на Чорноморську Косу на авто з Миколаєва

З Миколаєва вам слід виїхати по трасі М14 у бік Одеси. По цій трасі вам треба проїхати всього 4.5 км і відразу після великого і красивого храму ліворуч, буде плавний поворот наліво. Ви як би зробите розворот. Шукайте другий поворот направо через 200 м. Рушайте по дорозі 700 м. і поверніть направо. Через 7 км. поверніть направо по вказівниках “Кам’янка”. Ще 21 км. і в Кам’янці рухайтеся увесь час прямо. Через 25 км. ви опинитеся в центрі Очаківа. Вам необхідно буде шукати вказівники “Аквапарк” або просити допомоги у місцевих.

Вони точно підкажуть, як до нього доїхати. Від аквапарку до Чорноморської Коси всього 2 км.

Всього ви проїдете 70 км. і витратите на дорогу 1 годину 15 хвилин.

Як дістатися Чорноморської Коси на авто з Миколаєва

Як дістатися на Чорноморської Коси на авто з Миколаєва

Як доїхати на Чорноморську Косу на авто з Одеси

Виїжджайте з Одеси по трасі М14 у напрямі Миколаєва. По цій трасі вам необхідно проїхати 101 км., а далі шукайте вказівник “Очаків” і повертайте праворуч. У Кам’янці треба буде зробити правий поворот по дорожнім знакам. Орієнтуйтеся на вказівники і таким чином прибудете в Очаків. Далі, найпростіше звернутися до місцевих таксистів. Вони вам підкажуть дорогу на аквапарк. Саме через нього лежить шлях на Чорноморську косу. Від аквапарку треба проїхати всього 2 км.

На дорогу ви витратите 2 година 15 хвилин, а показники одометра зміняться приблизно на 150 км.

Як дістатися Чорноморської Коси на авто з Одеси

Як дістатися Чорноморської Коси на авто з Одеси

Як дістатися Чорноморської Коси на автобусі (маршрутці)

Дістатися Чорноморської Коси своїм ходом ви зможете доїхавши до Очакова. Там, на місцевій автостанції (вул. Зинченка Олексія), ви знайдете маршрутку, яка допоможе дістатися на Чорноморську косу. Їздить вона досить часто – раз на годину. Також, місцевий аквапарк іноді організовує безкоштовні поїздки на територію своїх володінь. Ну а далі всього 2 км. пішки. Подробиці представлені нижче.

Як дістатися Чорноморської Коси на автобусі з Очакова

Як дістатися Чорноморської Коси на автобусі з Очакова.

Поділитися:

Обговорення

Наталья

Есть ли медузы в Коблево?

20 Липня | 13:01

Схожі записи