Погода в Мелекіно

Автор: Владимир Ленский
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Мелекіно. У цієї загадково-романтичної назві курорту таїться не менше розкішний за своїми якостями помірно-континентальний клімат. В Мелекіно погода досить стабільно тепла і без істотних опадів. Це дозволяє залучити відпочиваючих вже на початку травня і не відпускати до кінця “бабиного літа” у вересні. Температура води прогрівається досить швидко, а повітря, хоч і гаряче, але постійно освіжається морськими вітрами.

Погода в Мелекіно влітку

Літня погода в Мелекіно природно відрізняється від НЕ курортних місць. Тут не буває виснажливо жарко. Прохолода так і навіюється вітрами і самим водними світом. Найбільш жаркий місяць традиційно липень. Температура повітря вдень на сонці сягає 35 ℃. У червні бувало кілька випадків, коли температура опускалася до 15 ℃. Вода планомірно прогрівається до серпня і досягає позначки в 28 ℃. Дощі за літо припадають всього на 15 днів.

Погода в Мелекіно влітку

Погода в Мелекіно влітку

Погода в Мелекіно навесні і восени

Навесні в травні на пляжах вже досить багато відпочиваючих. Температура повітря вже стрімко зростає, а температура води нагрівається до купальних 18-20 ℃. Так як відпочиваючі не припиняють відвідувати Мелекіно до кінця вересня, можна стверджувати, що сезон тут триває все 5 місяців. До слова, вересень за статистикою досить теплий з температурою в 18-25 ℃.

Імовірність дощу в Мелекіно досить висока в порівнянні з іншими курортами. Тому настійно рекомендуємо вам дивитися прогноз погоди на дні вашого відпочинку. Тоді ви зможете підготувати себе морально і необхідними речами в разі поганої погоди. Хоча, як каже більшість, на морі поганої погоди не буває.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи