Погода на Чорноморській Косі

Автор: Владимир Ленский
Дата: 3/7/2020
Зміст:

Погодні умови на Чорноморській Косі дозволяють називати цей курорт по-справжньому літнім. Взимку температура практично не йде в мінус. А влітку, термометри не можуть знайти вже зайвих ділень в розділі “плюс”.

В цілому кліматична обстановка нічим не відрізняється від найближчих курортів Очаків і Рибаківка. Взагалі ця частина узбережжя притягає не малу долю відпочиваючих в Україні туристів. Тут навіть жара насправді не обпалює, а дарує можливість швидко зігрітися від прохолодного моря.

Погода на Чорноморській Косі влітку

Влітку на Чорноморській Косі найжаркіше в липні, коли сонце розігріває повітря до 35℃, а по піску можна ходити тільки на ходулях. У серпні море прогрівається до температури розслабляючої ванни в 28℃. А на червень припадає велика частина дощових днів. Всього ж дощів за літо буває близько 14 днів, але усі вони не затяжні, а що просто розбавляють атмосферу жари.

Погода на Чорноморській Косі літом

Погода на Чорноморській Косі влітку

Погода на Чорноморській Косі навесні і осінню

Сезон на Чорноморській Косі відкривається вже в травні, коли вода прогрівається до заповітних 16-18℃. І вже на травневі свята відпочивальники цілком можуть відкрити купальний сезон. Та і температура повітря сприяє – середня денна температура в травні 20℃.

Що стосується осені, то вересень ще дає насолодитися морським дарами сотням відпочиваючих туристів Чорноморської Коси. І так триває практично до кінця вересня, поки море не охолоне до наступного літа.

Погода на Чорноморській Косі навесні і осінню

Погода на Чорноморській Косі навесні і осінню

В цілому погода на Чорноморській Косі навряд чи зможе вас засмутити. Але завжди бувають “але”. Тому перед поїздкою краще буде промониторити прогнози погоди на дні вашого відпочинку.

Поділитися:

Обговорення

Схожі записи